طارمی به جام‌جهانی ۲۰۱۸ می‌رسد؟

طارمی به جام‌جهانی ۲۰۱۸ می‌رسد؟ پس از جلسه مدیرعامل باشگاه پرسپولیس و ریاست فدراسیون فوتبال قرار است این باشگاه لایحه دفاعی خود در اعتراض به رأی صادره را به دادگاه CAS ارایه کرده و درخواست بررسی مجدد حکم را بکند. به گزارش ایسنا، پس از صدور رأی فیفا مبنی بر محرومیت ۴ ماهه مهدی طارمی […]

طارمی به جام‌جهانی ۲۰۱۸ می‌رسد؟

پس از جلسه مدیرعامل باشگاه پرسپولیس و ریاست فدراسیون فوتبال قرار است این باشگاه لایحه دفاعی خود در اعتراض به رأی صادره را به دادگاه CAS ارایه کرده و درخواست بررسی مجدد حکم را بکند.

به گزارش ایسنا، پس از صدور رأی فیفا مبنی بر محرومیت ۴ ماهه مهدی طارمی و همین‌طور محرومیت باشگاه پرسپولیس از دو پنجره نقل و انتقالات، علی‌اکبرطاهری طی جلسه‌ای با مهدی‌تاج راهکارهای قانونی موجود برای اعتراض به این رأی را بررسی کردند. با توجه به مستنداتی که وجود دارد قرار بر این است باشگاه پرسپولیس رسماً طی نامه‌ای به این رأی اعتراض کرده و خواستار بررسی موضوع در دادگاه عالی ورزش (CAS) شود.

۱- با توجه به این‌که در ۲۵ تیر ۱۳۹۵ در کشور ترکیه کودتا شکل گرفت و ناامنی زیادی در این کشور ایجاد شد، مهدی‌طارمی در همان شب کودتا با مراجعه به سفارت ایران در این کشور خواستار بازگشت به ایران شده است. مسؤولان سفارت هم بلافاصله مقدمات سفر مهاجم پرسپولیس به ایران را فراهم کردند تا مهدی‌طارمی به خاطر ناامنی‌هایی که در ترکیه وجود داشت به ایران باز گردد.

شاید این یکی از دلایل مهم و برگ برنده پرسپولیس در دادگاه CAS همین موضوع باشد، چرا که براساس قوانین بین‌المللی اگر در یک کشور ناامنی صورت بگیرد افراد خارجی که تحت قرارداد باشگاه‌ها هستند می‌توانند بی‌قید و شرط آن کشور را ترک کنند.

۲- در قرارداد مهاجم پرسپولیس با باشگاه ریزه‌اسپور آمده بود، مهدی‌طارمی تنها پس از صدور ITC از سوی باشگاه پرسپولیس رسماً بازیکن این باشگاه می‌شود اما تا زمانی که او به تهران بازگشت باشگاه پرسپولیس هیچ ITC برای مهاجم بوشهری تیمش صادر نکرد، این یعنی قرارداد مهدی‌طارمی با باشگاه ترکیه‌ای کامل نشده است.

۳- از دیگر مواردی که باشگاه پرسپولیس می‌تواند در لایحه اعتراضی‌اش به آن اشاره کند، بحث دریافت مبلغ قرارداد از سوی طارمی است. مهاجم جوان پرسپولیس با وجود این‌که قرارداد خوبی با باشگاه ترکیه‌ای به امضا رسانده بود اما حتی یک یورو هم از این باشگاه دریافتی نداشته است.

باشگاه پرسپولیس می‌تواند با ارایه این مستندات امیدوار باشد که رأی دادگاه عالی ورزش را به سود خود برگرداند.

 درباره محرومیت مهدی‌طارمی نکات قابل توجه دیگری وجود دارد، این‌که اگر پرسپولیس می‌خواهد محرومیت او را تعلیق کند باید درخواست دستور موقت برای تعلیق محرومیت را به دادگاه (CAS) ارایه کند اما در این میان هم مشکلات جدی وجود دارد و شاید به خاطر همین مسأله مهدی‌طارمی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه را از دست بدهد زیرا به احتمال فراوان در صورت اعتراض باشگاه، دادگاه عالی ورزش اواخر اسفند ماه رأی نهایی خود را صادر می‌کند و اگر محرومیت طارمی تعلیق شده باشد و در آن حکم، محرومیت تأیید شود، مهدی‌طارمی حق حضور در جام جهانی را نخواهد داشت.

با تمام این شرایط باید دید آیا مسؤولان باشگاه پرسپولیس این ریسک را به جان می‌خرند و درخواست تعلیق محرومیت مهدی‌طارمی را ارایه می‌کنند یا خیر؟

سوابق فوتبال ایران در رأی‌های فیفا و البته دادگاه عالی ورزش نشان داده هیچ زمانی نمایندگان فوتبال ایران در این دادگاه‌ها پیروز نبودند با این وجود باید منتظر باشیم و ببینیم مدیران باشگاه پرسپولیس و البته فدراسیون فوتبال چه تصمیمی در این باره اتخاذ خواهند کرد.