اجازه واردات بیرویه را به کشور نمیدهیم سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلسشورایاسلامی به نقل از محمدشریعتمداری، وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اجازه ورود کالاهای بیرویه به کشور گرفته میشود زیرا ورود این کالاها تولید داخلی را نابود میکند. به گزارش ایرنا، سیدحسیننقویحسینی دیروز در جمع خبرنگاران از برگزاری جلسه فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با وزیر […]
اجازه واردات بیرویه را به کشور نمیدهیم
سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلسشورایاسلامی به نقل از محمدشریعتمداری، وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اجازه ورود کالاهای بیرویه به کشور گرفته میشود زیرا ورود این کالاها تولید داخلی را نابود میکند.
به گزارش ایرنا، سیدحسیننقویحسینی دیروز در جمع خبرنگاران از برگزاری جلسه فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد و اظهارکرد: در این جلسه که با حضور اکثریت اعضای فراکسیون و وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونینش برگزار شد، شریعتمداری توضیحاتی درباره اولویتهای کاری این وزارتخانه در ۴ سال آینده ارایه کرد.
وی افزود: وزیر صنعت، معدن و تجارت در این جلسه ضمن قدردانی از نمایندگان برای رأی بالا به کابینه دوازدهم و اعتمادشان به وی جهت تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کرد که تلاش ما حرکت براساس برنامه ارایه شده به مجلس است که طبق این برنامه برای نظرات مطرح شده راهحل ارایه کردیم و میخواهیم همان برنامهها را عملیاتی کنیم.
وی یادآورشد: وزیر صنعت، معدن و تجارت تعادل بین عرضه و تقاضا را به عنوان برنامه کوتاهمدت این وزارتخانه در ۴ ماه آینده عنوانکرد و گفت که باید با سیاستهای تعیین شده تعادلی بین عرضه و تقاضا ایجاد شود تا تولید ثبات پیدا کند. چون سود بانکی که در حال ثبات است، میتواند منجر به تقویت حوزه تولید شود.
سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس ادامهداد: وزیر صنعت، معدن و تجارت در این جلسه گفت که باید تعرفههای مؤثر و مدیریت واردات که در طی سالهای گذشته به دلیل سیاستهای تجارت جهانی مدنظر قرار نگرفته، مجدداً بهطور ویژه در دستور کار قرار گیرد. ما نمیتوانیم اجازه دهیم کالاهای بیرویه وارد کشور شده و تولید داخلی را نابود کند، باید با مدیریت مؤثر، تعرفهها را احیا کرده تا کار با استحکام بیشتری انجام شود.
نقویحسینی ادامهداد: ما این کار را انجام خواهیم داد، البته در تمامی این موارد بهخصوص صادرات کالاهای داخلی نیازمند حمایت مجلسشورایاسلامی هستیم.
وی خاطرنشان کرد: شریعتمداری در این جلسه بیانکرد که نیاز به مشوقهای صادراتی برای صادرات هدفمند و حمایت از مراکز تولیدی صادراتی وجود دارد، سازمان صنایع کوچک نیز یکی از فعالیتهای محوری ما خواهد بود. ما بازسازی و نوسازی صنعت را در دستور کار قرارداده که در همین رابطه صنایع کوچک را در نظر داریم.
سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین حمایت و ایجاد نواحی صنعتی را از برنامههای جدید این وزارتخانه معرفی و بیان کرد که شرکتهای ایدرو و ایمیدرو برای سرمایهگذاری جهت ایجاد صنعت در تمامی مناطق کشور بهویژه در مناطق محروم مسؤولیت پیدا کردند. این دو شرکت باید با جذب صنایع داخلی و خارجی گامهای مؤثری در جهت سرمایهگذاری صنعتی در مناطق محروم بردارند.
وی افزود: شریعتمداری همچنین بیانکرد که برای مبارزه با قاچاق کالا به ساماندهی مجدد در مرزها از قبیل پیلهوری، کولبری، ملوانی، تهلنجی و غیره نیاز داریم.
نماینده مردم ورامین در مجلس یادآور شد: در این جلسه اعضای فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس مواردی همچون برنامههای وزارت صنعت، معدن و تجارت در ارتباط با صنایع کوچک، چگونگی برداشتن موانع استفاده صنایع از تسهیلات بانکی بهویژه وثیقههای بانکی و ضرورت رعایت حقوق کارگران و جلوگیری از فشار و اعمال زور علیه کارگران و همچنین موضوع تفکیک وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت مطابق لایحه دولت را مورد بررسی قراردادند.
نقویحسینی خاطرنشانکرد: ضرورت توجه جدی به شهرکهای صنعتی به دلیل نقشآفرینی در ایجاد اشتغال، ساماندهی صنعت دخانیات، دلیل واردات کالاهایی به رغم وجود مشابه آن در داخل کشور به صورت تولید ملی، چرایی جلوگیری نکردن از واردات بیرویه، راهکارهای موجود برای نجات صنعت و معدن، برنامههای وزیر برای ایجاد و حفظ اشتغال و اقدامات انجام شده درباره ثبات سرمایهگذاری و حفظ امنیت آن نیز از دیگر مواردی است که در این جلسه مطرح شد.
وی افزود: برخی اعضای این فراکسیون نیز از شریعتمداری پرسیدند که چرا ۴۳۵ هزار میلیارد تومان به حدود ۵۰نفر وام داده شده که وثیقههای آنها اعتبار لازم را ندارد، بنابراین برنامه شما برای عدالت در توزیع و تسهیلات چیست؟ همچنین با توجه به این که شما قاچاق کالا بهویژه پوشاک را حدود ۱۲ میلیارد دلار عنوان کردید برنامه شما برای قاچاق کالا چیست؟
وی تصریحکرد: همچنین اعضای فراکسیون نمایندگان ولایی از وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره استراتژی این وزارتخانه در خصوص توسعه صنعت پرسیدند و صنعت خودروسازی بهویژه قرارداد ال ۹۰ با فرانسویها را منصفانه ندانستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.