ادامه افزایش قیمت در بازار جهانی طلا

  طلای جهانی در معاملات پرنوسان دیروز که بازارهای سهام آسیا صعود کرده و قیمت‌های نفت کاهش یافتند، اندکی افزایش یافت. به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات این روز بازار سنگاپور حداکثر یک دلار افزایش یافت و به ۱۲۳۲ دلار رسید. در بازار نیویورک هر اونس طلا برای تحویل در […]

 

طلای جهانی در معاملات پرنوسان دیروز که بازارهای سهام آسیا صعود کرده و قیمت‌های نفت کاهش یافتند، اندکی افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات این روز بازار سنگاپور حداکثر یک دلار افزایش یافت و به ۱۲۳۲ دلار رسید.

در بازار نیویورک هر اونس طلا برای تحویل در ژوئن، ۰٫۰۲ درصد یا ۲۰ سنت افزایش یافت و در ۱۲۳۵٫۲۰ دلار ایستاد. بهای معاملات این بازار روز دوشنبه با ۴۰ سنت یا کم‌تر از ۰٫۱ درصد افزایش، در ۱۲۳۵ دلار بسته شد.

بهای معاملات نفت خام به دلیل استمرار اشباع عرضه جهانی و شکست نشست تولیدکنندگان بزرگ برای محدود کردن تولید، روز سه‌شنبه کاهش یافت اما اعتصاب کارکنان نفتی کویت اندکی از قیمت‌ها حمایت کرد.

بازارهای سهام آسیا در پی رشد شاخص‌های وال استریت، دیروز در بالا‌ترین سطح ۵ماه اخیر قرار گرفتند.

یک معامله‌گر اهل هنگ کنگ به رویترز گفت: طلا در حال حاضر به دلیل وجود روحیه ریسک‌پذیری در بازار و بهبود بازارهای سهام، ضعیف شده و ممکن است به ۱۲۱۰ دلار کاهش پیدا کند. لحن مقامات بانک مرکزی آمریکا درباره دورنمای افزایش نرخ‌های بهره عامل کلیدی در جهت حرکت طلا خواهد بود.

طلا در ۳ ماهه اول امسال که بانک مرکزی آمریکا به دلیل آشفتگی بازارهای مالی و ریسک‌های اقتصاد جهانی نتوانست نرخهای بهره را افزایش دهد، بزرگ‌ترین رشد ۳ ماهه در ۳۰ سال اخیر را رقم زد.

بانک مرکزی آمریکا در دسامبر برای نخستین بار در حدود یک دهه گذشته نرخ‌های بهره را از نزدیک صفر افزایش داد. در حالیکه بازارهای معاملات آتی انتظار دارند نرخ‌های بهره تا دسامبر افزایش پیدا نکنند، اقتصاددان پیش‌بینی کرده‌اند ژوئن احتمالی‌‌ترین زمان دور بعدی افزایش نرخ‌ها خواهد بود.

نرخهای بهره پایین به نفع طلا بوده و به این فلز ارزشمند کمک می‌کند در برابر دارایی‌های رقیب مانند سهام و اوراق قرضه جذابیت سرمایه‌گذاری بیش‌تری داشته باشد.

ویلیام دادلی، رییس فدرال رزرو نیویورک اظهار کرده است شرایط اقتصادی آمریکا تا حدود زیادی مساعد است اما بانک مرکزی به دلیل ظهور تهدیدهای اقتصادی، محتاط مانده است.

 

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰٫۱ درصد کاهش، ۱۶٫۲۰۲ دلار معامله شد. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰٫۱ درصد افزایش، ۹۷۷ دلار بود و هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰٫۱ درصد کاهش، به ۵۶۳٫۹۸ دلار رسید.