معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد کمبود قطعی آموزگار تا ۵ سال آینده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: طرح کارآمد امسال در ۸۸ مدرسه ۳ استان کشور به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد و پس از ارزیابی نتایج و بازخوردها، برای ادامه این طرح تصمیم میگیریم. رضوانحکیمزاده، معاون آموزش […]
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد
کمبود قطعی آموزگار تا ۵ سال آینده
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: طرح کارآمد امسال در ۸۸ مدرسه ۳ استان کشور به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد و پس از ارزیابی نتایج و بازخوردها، برای ادامه این طرح تصمیم میگیریم.
رضوانحکیمزاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس با اشاره به تهیه گزارشی درباره میزان نیاز به معلم در ۵ سال آینده، اظهارداشت: برای برنامهریزی بهتر لازم بود بدانیم سالانه چه تعداد نیرو نیاز داریم و به صورت عملی دانشگاه فرهنگیان چه تعداد آموزگار میگیرد؛ براساس این گزارش، ما در چند سال آینده قطعاً در بخش نیروی انسانی حوزه ابتدایی دچار مشکل خواهیم بود.
وی افزود: افزایش جمعیت دانشآموزی در چند سال آینده، نیروی انسانی بیشتری مطالبه میکند و در هر شرایطی، نیرویی که وارد دوره ابتدایی میشود باید از بهترین و زبدهترین نیروها باشد.
حکیمزاده با بیان اینکه طرح کارآمد که قرار است جایگزین ضمن خدمتهای روتین شود برای افزایش توانمندی آموزگاران طراحی شده است، ادامهداد: این طرح برای آموزش معلمان مقطع ابتدایی با توجه به شناسایی و تشخیص نیاز معلمان توسط خود آنها و مدیران است.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش اضافهکرد: طرح کارآمد امسال در ۸۸ مدرسه ۳ استان کشور به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد و پس از ارزیابی نتایج و بازخوردها، برای ادامه این طرح تصمیم میگیریم.
وی با بیان اینکه ما هم در این معاونت به سیاست «مشروط شدن قبولی انتقالی به تهران در صورت آموزگار شدن دبیران»، معترضیم، گفت: راهحلهای موقتی و کوتاهمدت برای حل مشکل نیروی انسانی دوره ابتدایی چارهسار نیست و معلمی که انگیزه لازم و آمادگی برای حضور در مقطع ابتدایی را ندارد باعث کاهش کیفیت آموزشی در این پایه مهم میشود.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در خصوص تمهیدات اندیشیده شده برای حمایت از کودکانی که مرزی محسوب میشوند، گفت: با توجه به مصوباتی که داریم کودکان مرزی قرار است معادل ۳ دانشآموز حساب شوند و در نُرمبندی کلاسها به این مسأله توجه خواهد شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.