سهم ۳۵٫۹ درصدی نیروگاههای سیکل ترکیبی از تولید برق معاون برنامهریزی شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی گفت: از ۷۷هزار مگاوات ظرفیت نصب شده نیروگاههای در سراسر کشور، بیش از ۶۲هزار مگاوات آن به نیروگاههای بخاری، گازی و سیکل ترکیبی اختصاص دارد. به گزارش ایرنا، حمیدرضا عظیمی بیان کرد: از ۶۲هزار مگاوات ظرفیت نیروگاههای حرارتی، […]
سهم ۳۵٫۹ درصدی نیروگاههای سیکل ترکیبی از تولید برق
معاون برنامهریزی شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی گفت: از ۷۷هزار مگاوات ظرفیت نصب شده نیروگاههای در سراسر کشور، بیش از ۶۲هزار مگاوات آن به نیروگاههای بخاری، گازی و سیکل ترکیبی اختصاص دارد.
به گزارش ایرنا، حمیدرضا عظیمی بیان کرد: از ۶۲هزار مگاوات ظرفیت نیروگاههای حرارتی، ظرفیت نیروگاههای بخاری ۱۵ هزار و ۸۲۹ مگاوات است که ۲۰٫۵ درصد سهم کل نیروگاههای کشور را به خود اختصاص دادهاند.
وی اضافه کرد: ظرفیت نیروگاههای گازی ۲۷هزارو۲۵۸ مگاوات است که ۳۵٫۳۵ درصد از ظرفیت نصب شده کل کشور را تشکیل میدهند؛ همچنین ظرفیت نیروگاههای سیکل ترکیبی نیز ۱۹هزارو۴۷۰ مگاوات است که سهمی ۲۵٫۲۵ درصدی در نیروگاههای نصب شده را به خود اختصاص دادهاند.
معاون برنامهریزی شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی افزود: بقیه ظرفیت ایجاد شده در نیروگاههای کشور مربوط به نیروگاههای برقآبی، اتمی، تولید پراکنده، دیزلی و تجدیدپذیر است.
وی ادامه داد: به این ترتیب بیش از ۸۱٫۱ درصد از ظرفیت نصب شده صنعت برق، متعلق به نیروگاههای حرارتی تحت راهبری شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی است.
عظیمی در مورد سهم ۹۱٫۸ درصدی این نیروگاهها در تولید برق کشور در سال ۹۵ نیز گفت: از ۲۸۹ میلیارد کیلووات ساعت برق تولید شده در سال ۹۵، نیروگاههای بخاری ۸۵ میلیارد کیلووات ساعت، نیروگاههای گازی ۷۶٫۷ میلیارد کیلووات ساعت، نیروگاههای سیکل ترکیبی ۱۰۳٫۹ میلیارد کیلووات ساعت برق تولید کردهاند.
وی افزود: نیروگاههای سیکل ترکیبی با ۳۵٫۹ درصد از کل تولید برق کشور، بیشترین سهم تولید نیروگاهی کشور را به خود اختصاص داده است.
هوشنگ فلاحتیان، معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی چندی پیش اعلام کرد: در طول ۴ سال فعالیت دولت یازدهم، ۵۴ واحد نیروگاهی جدید به بهرهبرداری رسید و به این ترتیب ۸هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاههای کشور اضافه شد.
وی افزود: با بهرهبرداری از این ۵۴ واحد نیروگاهی، ظرفیت نیروگاههای کشور به مرز ۷۷هزار مگاوات رسیده است.
افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور از آنجا مورد توجه قرار گرفته است که با افزایش شدید مصرف برق در کشور روبرو هستیم؛ مصرف برق امسال بارها رکود سالهای قبل را شکست و در زمان اوج مصرف به ۵۵هزارو۴۰۰ مگاوات رسید.
«محمودرضاحقیفام» معاون هماهنگی توزیع شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) هفته گذشته در مورد میزان مصرف برق در زمان اوج مصرف امسال به ایرنا گفت: ظرفیت مصرف برق به میزان بیش از ۶۰ هزار مگاوات در زمان اوج مصرف وجود داشت اما با برخی اقدامها مصرف را در کانال ۵۵ هزار مگاوات کنترل کردیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.