میانگین سن مدیریت کشور را ۸ سال کاهش می‌دهیم

میانگین سن مدیریت کشور را ۸ سال کاهش می‌دهیم معاون رییس‌جمهوری، رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور با بیان این‌که میانگین سن مدیریت کشور ۸ سال کاهش می‌یابد، گفت: دستیابی به این هدف، مستلزم این است که نیروهای جوان‌تر دستگاه‌ها را برای تصدی پست‌های مدیریتی آماده کنیم. به گزارش ایرنا، جمشیدانصاری در نخستین همایش […]

میانگین سن مدیریت کشور را ۸ سال کاهش می‌دهیم

معاون رییس‌جمهوری، رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور با بیان این‌که میانگین سن مدیریت کشور ۸ سال کاهش می‌یابد، گفت: دستیابی به این هدف، مستلزم این است که نیروهای جوان‌تر دستگاه‌ها را برای تصدی پست‌های مدیریتی آماده کنیم.

به گزارش ایرنا، جمشیدانصاری در نخستین همایش مدیران آینده صنعت برق کشور اضافه‌کرد: برای انتخاب مدیران، باید ۵ شاخص اصلی مورد توجه قرار بگیرد که نخستین شاخص، جوان بودن مدیر نسبت به میانگین سن مدیریت فعلی در دستگاه‌ها است.

وی، داشتن دانش تخصصی در حوزه فعالیت را از دیگر شروط انتخاب مدیران عنوان‌کرد و گفت: دستگاه‌ها فرصت ندارند که دانش تخصصی را آموزش دهند؛ نیروی انسانی که برای تصدی پست‌های مدیریتی انتخاب می‌شود باید دانش تخصصی آن سازمان را داشته باشد.

معاون رییس‌جمهوری، اعلام‌کرد: جسارت خروج از مناسبات سنتی سازمان‌ها و بنگاه‌ها از دیگر شاخص‌هاست؛ باید کسانی را برای مدیریت انتخاب کنیم که برای اجرای روش‌های مدیریتی جسارت داشته باشد.

** رابطه کارمند و مدیر باید بر مبنای کارمند و کارفرمایی باشد

وی تأکیدکرد: باید بپذیریم که رابطه کارمند و مدیر، رابطه کارمند و کارفرمایی، نه رابطه‌ای بر مبنای رفاه باشد؛ نباید تصور شود که عده‌ای دور سفره دولت نشسته‌اند و در عوضِ خدماتی که انجام می‌دهند، چیزی جز دستمزد بخواهند.

انصاری اضافه‌کرد: این یک رفتار سنتی است که باید برای کارمند مسکن تأمین کرد و بیمه مکمل برای آنها در نظر گرفت.

رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: البته باید خدمت کارکنان به درستی جبران شود نه این‌که جبران خدمت را کاهش دهیم و برای آنها خدمات رفاهی تعریف کنیم و هر از گاهی با منت خدماتی رفاهی برای آنها در نظر بگیریم.

معاون رییس‌جمهوری، داشتن روحیه خلق فرصت و همچنین شناخت محیط سازمانی را از دیگر شاخص‌های انتخاب مدیران عنوان کرد.

انصاری افزود: زمانی که افرادی با این شرایط انتخاب شدند، باید آنها را برای مدیریت تربیت کرد؛ آموزش دانش مدیریت را باید در سرلوحه کار قرار دهیم؛ مهارت‌ها و فنون حرفه‌ای مدیریت انتقال داده شود و همچنین توجه به بهره‌وری آموزش داده شود.

 

وی همچنین از مطرح شدن «طرح مدیران آینده» در شورای عالی اداری خبر داد و گفت: در این طرح ابتدا ۶۰۰ نفر از بدنه دستگاه‌ها انتخاب شد و سپس از این تعداد، ۲۷۸ تن برای تصدی پست‌های مدیریتی در نظر گرفته شدند که هم‌اکنون این افراد در حال آموزش هستند.