صنعت برق انحصاری است

سرپرست وزارت نیرو صنعت برق انحصاری است سرپرست وزارت نیرو با تأکید بر این‌که وزارت نیرو برای احداث سد سرمایه‌گذاری می‌کند، اما بعد از مدتی به ما می‌گویند اسم سد را نیاورید، چون اسم مافیاست. به گزارش فارس، ستار محمودی در نخستین همایش مدیران آینده صنعت نفت کشور گفت: تمام سازمان‌ها در دنیا منابع و […]

سرپرست وزارت نیرو

صنعت برق انحصاری است

سرپرست وزارت نیرو با تأکید بر این‌که وزارت نیرو برای احداث سد سرمایه‌گذاری می‌کند، اما بعد از مدتی به ما می‌گویند اسم سد را نیاورید، چون اسم مافیاست.

به گزارش فارس، ستار محمودی در نخستین همایش مدیران آینده صنعت نفت کشور گفت: تمام سازمان‌ها در دنیا منابع و اهدافی دارند و می‌خواهند با آن برنامه‌ها و منابع به اهداف خود برسند. از مهم‌ترین این منابع، منابع مالی و منابع انسانی است.

وی با تأکید بر این‌که قوانین و مقررات نیز منابع محسوب می‌شوند، گفت: اگر هدف‌گذاری‌ها درست انجام شود، تضمین‌کننده منابع و برنامه‌ها است. پس اگر قرار است به هدف خود برسیم، باید مدیران آگاه باشند و بدانند به کجا می‌روند و منابع کجا است؛ چراکه به صورت تصادفی نمی‌توانیم پیشرفت کنیم.

سرپرست وزارت نیرو ادامه داد: هم علم و هم تجربه به ما می‌گوید که نیاز به آموزش است. بنابراین در تمام سازمان‌ها قوی‌‌‌‌ترین منابع، منابع انسانی است و حتی اگر آنها را ممیزی کنیم می‌بینیم منابع مدیریتی بالا‌‌‌ترین درجه را دارد.

محمودی با اشاره به این‌که کشورهای زیادی داشتیم که از صفر به اوج رفتند و کشورهایی داریم که از اوج به پایین آمدند، گفت: کشورهایی نظیر مالزی، سنگاپور، هند و حتی ایران از صفر به اوج رسیده‌اند، اما کشورهایی مثل عراق و لیبی با داشتن مدیرانی نالایق وضعیت خوبی ندارند، چراکه به عنوان مثال اگر عراق صدام را نداشت وضعیتش این‌گونه که الان می‌بینیم،‌ نمی‌شد.

وی اضافه کرد: مأموریت وزارت نیرو این است که زیرساخت‌های توسعه پایدار در تأمین انرژی و آب و برق و سلامت و رفاه جامعه را به وجود بیاورد، پس این موضوع نیازمند مسؤولیت‌پذیری و استمرار در خدمات با کاهش هزینه‌ها و بالا بردن راندمان به وجود می‌آید.

سرپرست وزارت نیرو با اشاره به این‌که صنعت آب و برق رقبای زیادی دارد، گفت: صنعت برق یک صنعت انحصاری است و دارای رقبای زیادی مثل شهرداری‌ها، وزارت نفت و گمرکات است، باید اذعان کرد حرکت دنیا بر مدار شتاب است، پس اگر می‌خواهیم صنعت آب و برق که پیشانی توسعه است، پیشرفت کند، باید با علم روز و فناوری روز همسو باشد.

محمودی خاطرنشان کرد: در تمام دنیا در کشورهای پیشرفته مدام در حال طراحی و تربیت مدیران قوی هستند و اگر مدیران قوی می‌خواهیم باید به آموزش و تربیت آنها بیش از پیش توجه کنیم.

وی تأکید کرد: یکی از نکات منفی که در خصوص شهرسازی مطرح می‌شود این است که وزارت نیرو در حوزه آب، سرمایه‌گذاری کرده و اقدام به ساخت سد می‌کند اما بعد از مدتی می‌گویند اسم سد را نیاورید؛ چراکه اسم مافیاست.

سرپرست وزارت نیرو اظهار داشت: بعد از مدتی هم بعد از ساخت سد به وزارت نیرو مراجعه کرده و می‌گویند این آبی که آورده‌اید برای ما ایجاد دردسر می‌کند. باید اذعان کرد این سد‌‌‌ها را مدیران طراحی کرده‌اند، پس مدیران نیازمند این هستند که اجتماع را درست ببینند؛ چراکه مدیریت یک بعدی نمی‌شود.

 

محمودی خاطرنشان کرد: وزارت نیرو با منابع انسانی قوی مواجه است و می‌تواند مدیران قوی نیز در آینده تربیت کند، اما باید گفت که وزارت نیرو، وزارتخانه دانش‌بنیان و به دنبال تربیت مدیران آکادمیک نیست بلکه به دنبال تربیت مدیران قوی است که فنون واقعی عرصه کار را آموزش ببینند.