مجمع جهانی اقتصاد در گزارش رقابتپذیری ۱۸-۲۰۱۷ خود، رتبه رقابتپذیری کشورمان در میان ۱۳۷ کشور جهان را ۷ پله بهبود بخشید و آن را از ۷۶ به ۶۹ اصلاح کرد. به گزارش ایرنا، وضعیت کشورمان در تأمین نیازهای اولیه رقابتپذیری شامل زیرشاخصهای نهادها، زیرساختها، محیط اقتصاد کلان و بهداشت و آموزش ابتدایی ۶ پله پیشرفت […]
مجمع جهانی اقتصاد در گزارش رقابتپذیری ۱۸-۲۰۱۷ خود، رتبه رقابتپذیری کشورمان در میان ۱۳۷ کشور جهان را ۷ پله بهبود بخشید و آن را از ۷۶ به ۶۹ اصلاح کرد.
به گزارش ایرنا، وضعیت کشورمان در تأمین نیازهای اولیه رقابتپذیری شامل زیرشاخصهای نهادها، زیرساختها، محیط اقتصاد کلان و بهداشت و آموزش ابتدایی ۶ پله پیشرفت داشته و رتبه آن از ۶۱ به ۵۵ بهبود پیدا کرده است.
در زیرشاخص افزایشدهندههای کارایی شام آموزش عالی، کارایی بازار کالا، کارایی بازار کار، توسعه بازارهای مالی، آمادگی فنی و سایز بازار نیز کشورمان با ۶ پله پیشرفت از رتبه ۸۹ به ۸۳ دست پیدا کرده است.
ایران همچنین در زیرشاخص عوامل نوآوری و پیچیدگی شامل پیچیدگی کسب و کار و نوآوری نیز بهبود وضعیت را تجربه کرده و با ۲۰ پله پیشرفت از رتبه ۱۰۱ به رتبه ۸۱ جهان رسیده است.
شاخص رقابتپذیری، چشمانداز رقابتی ۱۳۷ کشور جهان را ارزیابی میکند و دید منحصربهفردی در مورد بهرهوری و موفقیت آنها ارایه میکند.
کشورهای سوئیس، ایالات متحده آمریکا، سنگاپور، هلند، آلمان، هنگکنگ، سوئد، بریتانیا، ژاپن و فنلاند در رتبههای اول تا دهم فهرست امسال رتبهبندی کشورها به لحاظ شاخص رقابتپذیری قرار دارند.
در کشورهای همسایه ایران، بهترین رتبه مربوط به امارات متحدهعربی با رتبه ۱۷ است و کشورهای قطر با رتبه ۲۵، عربستان سعودی با رتبه ۳۰، بحرین با رتبه ۴۴، کویت با رتبه ۵۲، ترکیه با رتبه ۵۳، عمان با رتبه ۶۲ و اردن با رتبه ۶۵ در ردههای بعدی قرار دارند.
کشورهای چاد، موزامبیک و یمن نیز به ترتیب در انتهای فهرست قرار دارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.