کوره‌های کارخانه کک طبس روشن شد

با حضور مسؤولان استانی و کشوری کوره‌های کارخانه کک طبس روشن شد  پیش‌گرمایش دودکش‌های کوره‌های کارخانه کک طبس آغاز شد و به زودی کارخانه با حضور مسؤولان استانی و کشوری آغاز به‌کار خواهد کرد. به گزارش ماین‌نیوز، در این مراسم طلایی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان طبس ضمن تقدیر و یادآوری تلاش‌های مرحوم مهندس‌شکیبی […]

با حضور مسؤولان استانی و کشوری

کوره‌های کارخانه کک طبس روشن شد

 پیش‌گرمایش دودکش‌های کوره‌های کارخانه کک طبس آغاز شد و به زودی کارخانه با حضور مسؤولان استانی و کشوری آغاز به‌کار خواهد کرد.

به گزارش ماین‌نیوز، در این مراسم طلایی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان طبس ضمن تقدیر و یادآوری تلاش‌های مرحوم مهندس‌شکیبی نماینده سابق طبس، فردوس، سرایان و بشرویه در مجلس‌شورای‌اسلامی، روشن شدن پیش گرم‌های کارخانه کک را تبریک گفته و اعلام کرد امروز کوره‌ها روشن می‌شود و در آینده‌ای نزدیک با حضور مقامات عالی استان و کشور آغاز به‌کارخواهد کرد که این امر سبب رونق شهرستان خواهد بود و تحولی در صنعت طبس را باعث خواهد شد.

شهرکی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان خراسان‌جنوبی نیز گفت: سرمایه‌گذاری بی‌چالش و مشکل نیست و پروژه کک از پروژهایی است که برای ما بسیار اهمیت دارد و نگاه این بود، زمانی پروژه افتتاح شود که به بهره‌برداری برسد و امروز زحمات نتیجه داده و کار تمام شده است و امروز تست و شروع به‌کار کارخانه انجام می‌شود.

طلایی پیگیری‌های زیادی در این زمینه انجام داد و با پیگیری‌های وی من ماهی دو بار در طبس بودم.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صنایع، معادن و فلزات ایران نیز گفت: در کک طبس یکی از مشکلات مهم بحث بازار بود که وقت زیادی گذاشتیم تا یک برنامه بلندمدت ببینیم برای این کارخانه و اکنون هدف صادراتی برای این کارخانه در نظر گرفته‌ایم.

وی افزود: مدلی ارایه شده که با آن کارخانه کک برای همیشه بیمه می‌شود.

عصاری ادامه داد: هر کارخانه‌ای با اولین محصول معروف می‌شود و سعی می‌کنیم در این کارخانه کیفیت کک و زغال را بسیار بالا ببریم.

وی گفت: با مهندس پیوندی، مدیرعامل تاپیکو هم صحبت کردیم و وی نیز با عرق خاصی که به طبس دارد قول همکاری داده است.

مدیرعامل شرکت کک‌سازی طبس نیز گفت: شرکت سال ۱۳۸۳شروع و سال ۸۹ قرارداد شرکت با شرکت چینی بسته شده و عملیات اجرایی سال ۹۰ آغاز شده است.

وی با بیان این‌که بنیانگذار این صنعت مهندس شکیبی بود، گفت: توانایی تولید ۳۶مگاوات برق را هم داریم.

سیف‌الدینی افزود: غیر از ذوب آهن در داخل باز هم بازار مصرف هست و نگرانی از فروش محصول نداریم و با ۱۰۰شرکت معتبر گفت‌و‌گو شده و تا مرحله اخذ قرارداد هم رفته‌ایم و منتظر اولین محصول هستیم.

وی ادامه داد: برای این کارخانه ۳۸ میلیون و ۲۰۰هزار یورو و ۱۳۴ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.

مدیرعامل شرکت کک‌سازی طبس گفت: تکنولوژی مورد استفاده در کارخانه جدید است و آلودگی خیلی کمی دارد و از زغال‌های مختلف می‌توان استفاده کرد.

مدیرعامل شرکت زغال‌سنگ پروده طبس نیز گفت: امروز در این شرکت تیمی مجرب و با دانش و باتجربه داریم.

وی افزود: سال ۹۲ اولین سال سوددهی شرکت است و در سال ۹۵ یک میلیون و ۳۰۰هزارتن تولید داشته‌ایم که در کشور بی‌نظیر است و امسال هم روال سال قبل را دنبال می‌کنیم و بهتر هم شده است.

خسروجوزدانی، مدیرعامل شرکت گسترش و نوسازی معادن خاورمیانه(ممرادکو) نیز گفت: تا پایان سال زغالشویی را افتتاح می‌کنیم و در زمینه معدن هم تا پایان سال به تولید زغال می‌رسیم.

مدیر مجتمع معادن زغال‌سنگ طبس نیز گفت: در بحث پروده ۴ فاینانس پروژه نهایی شده که مسؤولان استان و شهرستان از جمله مهندس پرویزی، طلایی و دکترامیرحسنخانی پیگیری‌های زیادی کردند.

وی افزود: طبق برنامه ۳۶ماه طول ساخت پروژه است که پیمانکار قول داده ظرف ۲۲ ماه آماده بهره‌برداری کند.

فلاح با بیان این‌که بیش از ۷۵ درصد زغال‌سنگ کشور در طبس هست، ادامه‌داد: تجهیز کارگاه شماره دو را در برنامه داریم که سرمایه‌گذاری ۳ میلیارد تومانی را دارد.

 

فلاح افزود: ۱۱ کارگاه آب داریم که باید مطالعه کرده و فاز به فاز وارد مدار کنیم.