فعالیت‌های مس، تضمینی برای آینده کرمان و کشور است

رییس سابق اتاق بازرگانی ایران فعالیت‌های مس، تضمینی برای آینده کرمان و کشور است رییس سابق اتاق بازرگانی ایران در دیدار از مس سرچشمه گفت: کار‌ها و فعالیت‌هایی که در شرکت مس انجام می‌شود، تضمینی برای آینده استان کرمان و کشور است. به گزارش ماین‌نیوز، جلال‌پور اظهار‌کرد: صنعت مس مرهون تلاش‌های مهندس مرادعلیزاده در این […]

رییس سابق اتاق بازرگانی ایران

فعالیت‌های مس، تضمینی برای آینده کرمان و کشور است

رییس سابق اتاق بازرگانی ایران در دیدار از مس سرچشمه گفت: کار‌ها و فعالیت‌هایی که در شرکت مس انجام می‌شود، تضمینی برای آینده استان کرمان و کشور است.

به گزارش ماین‌نیوز، جلال‌پور اظهار‌کرد: صنعت مس مرهون تلاش‌های مهندس مرادعلیزاده در این دوره و دوره قبلی بوده و کارهایی که در اینجا اتفاق افتاده تضمینی برای آینده استان و کشور است.

وی افزود: اقدامات انجام شده در صنعت مس در مجموعه مس سرچشمه، بسیار ثروت‌افزا و اشتغال‌آفرین و از همه جهت قابل تقدیر است، خصوصاً نظم و انضباط و اهمیت به مسایل امنیتی و سلامتی کارگران برای من مهم و قابل توجه بود.

وی روند و استانداردهای کاری در مس سرچشمه را همگام با تکنولوژی روز دنیا دانست و ادامه داد: با توجه به آنچه که در دنیا اتفاق می‌افتد و در مس سرچشمه پیش می‌رود، نشان می‌دهد ما با دنیا همراه هستیم و آینده مس با این روندی که دنبال می‌شود، بسیار روشن است.

رییس سابق اتاق بازرگانی ایران همچنین گفت: نگرانی من از شرایطی است که گاهی اوقات از بیرون تحمیل می‌شود و باعث می‌شود مدیران نتوانند کارهای علمی و کارشناسی خود را درست انجام دهند.

 

جلال‌پور خاطرنشان‌کرد: با توجه به دیدی که از همه مجموعه‌های معدنی و صنعتی دارم، به نظرم مس به عنوان یک الگو می‌تواند مطرح باشد.