تأثیر تغییرات اقلیمی بر گُلدهی و جمعیت زنبورهای عسل کارشناسان زیستمحیطی نسبت به تأثیر پدیده تغییرات اقلیمی بر گلهایی که وجود آنها برای زنبورهای عسل ضروری است، هشدار دادند. به گزارش ایسنا، در یک مطالعه که اهمیت تأثیر تغییرات اقلیمی بر حشرات گردهافشانِ مهم را نشان میدهد کارشناسان علوم زیستمحیطی در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی […]
تأثیر تغییرات اقلیمی بر گُلدهی و جمعیت زنبورهای عسل
کارشناسان زیستمحیطی نسبت به تأثیر پدیده تغییرات اقلیمی بر گلهایی که وجود آنها برای زنبورهای عسل ضروری است، هشدار دادند.
به گزارش ایسنا، در یک مطالعه که اهمیت تأثیر تغییرات اقلیمی بر حشرات گردهافشانِ مهم را نشان میدهد کارشناسان علوم زیستمحیطی در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی دریافتند، فرا رسیدن زودتر از موعد فصول گلدهی و همچنین طولانیتر شدن این فصول میتواند تأثیرات نامطلوب روی زنبورهای عسل داشته باشد در حالی که زنبورها برای زنده ماندن و رشد خود به این گلها وابسته هستند.
ربکا ایروین، استاد اکولوژی کاربردی در این دانشگاه و از کارشناسان مطالعه فوق که در مجله «Ecology letters» به چاپ رسیده میگوید: ما میخواستیم بدانیم که چطور تغییرات جوی روی جمعیت زنبورها به ویژه ۳ گونه از زنبورهای عسل که در ارتفاعات زندگی میکنند و گردهافشانهای مهم و حیاتی هستند، تأثیر میگذارد.
وی افزود: بررسی کردیم که آیا تفاوت در زمان ذوب شدن برفها و بارندگی تابستانی بهطور مستقیم روی کلونیهای زنبور عسل و بقای آنها تأثیر دارد یا این دو فاکتور ابتدا از طریق تأثیرگذاری روی گلها برای زنبورها اهمیت بیشتری دارند؟
آنچه از مطالعات و آزمایشات فوق حاصل شد این بود که در واقع تأثیرات روی گلها نقش حیاتیتری را در اثرگذاری روی جمعیت زنبورها ایفا میکند.
به گزارش شبکه اخبار محیطزیست، مطالعات گسترده این گروه روی دیتاهای جمعآوری شده آشکار ساخت که ذوب شدن زودتر برفها بر اثر گرمتر شدن هوا و کاهش بارش برف موجب میشود که گلها پیش از موعد و زودتر شکوفا شوند که این امر موجب طولانیتر شدن فصل فرایند گلدهی میشود و تغییر فوق نیز به نوبه خود روی رفتارهای کلونی زنبورها اثرگذار است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.