احیای صخره‌های مرجانی، نیازمند فناوری‌های جدید است

احیای صخره‌های مرجانی، نیازمند فناوری‌های جدید است کارشناسان محیط‌زیست تأکید دارند که برای احیای صخره‌های مرجانی باید به فناوری‌های تازه دست پیدا کرد. به گزارش ایسنا، گروهی از کارشناسان و متخصصان مدیریت مرجان‌های دریایی از دانشگاه‌ها و انستیتوهای اصلی استرالیا در این باره متذکر شدند: تغییرات جوی در حال حاضر با چنان نیروی پیش می‌رود […]

احیای صخره‌های مرجانی، نیازمند فناوری‌های جدید است

کارشناسان محیط‌زیست تأکید دارند که برای احیای صخره‌های مرجانی باید به فناوری‌های تازه دست پیدا کرد.

به گزارش ایسنا، گروهی از کارشناسان و متخصصان مدیریت مرجان‌های دریایی از دانشگاه‌ها و انستیتوهای اصلی استرالیا در این باره متذکر شدند: تغییرات جوی در حال حاضر با چنان نیروی پیش می‌رود که حتی اگر افزایش گرمای جهانی به ۱٫۵ درجه سانتی‌گراد نیز محدود شود، آسیب «دیواره بزرگ مرجانی» در استرالیا بر اثر پدیده سفیدشدگی مرجان‌‌‌‌ها همچنان ادامه خواهد یافت.

کین آنتونی، محقق انستیتو علوم دریایی استرالیا (AIMS) و نویسنده اصلی مقاله‌ای در مجله «اکولوژی طبیعت و تکامل» در این رابطه می‌گوید: صخره‌های مرجانی و هزاران گونه‌ای که این صخره‌ها زیستگاهی مطلوب برای تمام آنها هستند، به هر نوع کمکی که بتواند آنها را از پیامدهای منفی تغییرات اقلیمی در امان نگه دارد، نیازمند هستند.

این مقاله طرحی کلی از طیف وسیعی از فناوری‌های نوین برای حفاظت و احیای مرجان‌‌‌‌ها ارایه می‌کند که بتوانند به نجات صخره‌های مرجانی در سراسر جهان در زمان وقوع پدیده تغییرات اقلیمی کمک کنند.

 

به گزارش شبکه اخبار محیط‌زیست، کارشناسان می‌گویند: پدیده تغییرات اقلیمی بی‌تردید منجر به تغییر در صخره‌های مرجانی خواهد شد اما اگر ما بتوانیم از انواع گونه‌های مرجان‌‌‌‌ها که زیستگاه حیاتی برای ماهی‌ها و سایر گونه‌ها هستند، حفاظت کنیم ممکن است بتوانیم به ثبات ارزش اکولوژیک، گردشگری و شیلات در این اکوسیستم کمک کنیم.