رییس سازمان نوسازی مدارس ۱۰۰۰ کلاس درس خشت و گلی و ۱۷۰۰ کلاس کانکسی داریم رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با بیان اینکه نزدیک به ۸۳ هزار کلاس درس در کشور نیازمند سامانه گرمایشی مرکزی هستند، گفت: ۱۰۰۰ کلاس درس خشت و گلی و ۱۷۰۰ کلاس کانکسی داریم. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، […]
رییس سازمان نوسازی مدارس
۱۰۰۰ کلاس درس خشت و گلی و ۱۷۰۰ کلاس کانکسی داریم
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با بیان اینکه نزدیک به ۸۳ هزار کلاس درس در کشور نیازمند سامانه گرمایشی مرکزی هستند، گفت: ۱۰۰۰ کلاس درس خشت و گلی و ۱۷۰۰ کلاس کانکسی داریم.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، محمدتقینظرپور، رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اقدامات آموزش و پرورش در خصوص نوسازی و تجهیز مدارس کشور، اظهارداشت: در تجهیز و ایمنی مدارس به این موضوع توجه میکنیم که سیستم سوخت را به داخل کلاسهای درس نبریم و در بیرون از کلاس، به صورت سیستم گرمایشی مرکزی باشد.
وی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۹۰ هزار کلاس درس از سیستم گرمایشی مرکزی و خارج از کلاس درس برخوردار هستند و در بقیه کلاسها، بهوسیله سوخت یا انرژی برق گرم میشود.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در خصوص «تعداد کلاسهای درسی که نیازمند سیستم گرمایشی مرکزی هستند»، خاطرنشانکرد: حدود ۸۳ هزار کلاس درس داریم که نیازمند وسایل سوختی و سیستم گرمایشی خارج از کلاس درس هستند.
نظرپور اضافه کرد: کلاسهای درس جدیدی را که احداث میکنیم و پروژههایی که ظرف ۱۰ سال اخیر انجام شده است، همه دارای ایمنی لازم بوده و سیستم گرمایشی مرکزی دارند.
وی تصریحکرد: در برنامهریزی که صورت گرفته است، ظرف مدت ۳ سال و در صورت تأمین اعتبار لازم، ۸۳ هزار کلاس درسی که فاقد ایمنی لازم هستند، تجهیز میشوند.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به همکاری خیرین مدرسهساز در تجهیز مدارس کشور، متذکر شد: حدود ۵۰ درصد مدارس مورد بهرهبرداریشده امسال، توسط خیرین ساخته شده است.
نظرپور بیانداشت: بالغ بر ۵ هزار کلاس درس تا مهر سالجاری به بهرهبرداری رسیده است و اعتبارات دریافتی نیز حدود ۳۰ درصد است؛ ضمن اینکه حدود ۵۳۸۰ کلاس درس به مجموع کلاسها در مهرماه سال جاری اضافه شده است و ۱۱۷۸ پروژه مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.
وی در خصوص «تعداد کلاسهای نوسازیشده مدارس کشور»، افزود: ۲۳ هزار پروژه در کشور در حال احداث است که در مناطق محروم و کمتر توسعهیافته قرار دارد؛ ضمن اینکه یکسری فضاهای آموزشی در استانهایی قرار دارند که از متوسط سرانه کشور پایینتر هستند.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در خصوص «مدارس خشت و گلی و کانکسی»، عنوانکرد: حدود هزار کلاس درس خشتی گلی و حدود ۱۷۰۰ کلاس کانکسی داریم که اولویت اول ما کلاسهای خشت و گلی است که بنا داریم تا پایان سال ۹۷ همه کلاسهای خشت و گلی و کانکسی را جمعآوری کنیم.
نظرپور در خصوص «وجود مدارس کپری»، یادآور شد: کلاسهای کپری براساس نیازی است که در منطقهای به خاطر کوچ خانوادهها ایجاد میشود زیرا اولین اقدام در این مناطق برای ایجاد فضای آموزشی، احداث مدارس کپری است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.