نتایج مطالعات ۳ میدان نفتی زیر ذره‌بین کمیته فنی شرکت نفت

نتایج مطالعات ۳ میدان نفتی زیر ذره‌بین کمیته فنی شرکت نفت مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت از ارایه نتیجه مطالعات شرکت‌های خارجی برای ۳ میدان نفتی خبر داد و گفت: چند شرکت خارجی نتیجه مطالعات خود را برای توسعه میادین منصوری، آب تیمور و چنگوله ارایه کرده‌اند که این نتایج در کمیته مشاورین مورد […]

نتایج مطالعات ۳ میدان نفتی زیر ذره‌بین کمیته فنی شرکت نفت

مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت از ارایه نتیجه مطالعات شرکت‌های خارجی برای ۳ میدان نفتی خبر داد و گفت: چند شرکت خارجی نتیجه مطالعات خود را برای توسعه میادین منصوری، آب تیمور و چنگوله ارایه کرده‌اند که این نتایج در کمیته مشاورین مورد بررسی قرار گرفته تا گزینه مناسب انتخاب شود.

به گزارش ایسنا، کریم‌زبیدی با بیان این‌که نتایج مطالعات شرکت‌های مختلف برای توسعه میادین آب تیمور و منصوری ارایه شده، افزود: دو شرکت پرتأمینا و لوک‌اویل نتایج مطالعه خود را برای توسعه میدان منصوری ارایه کرده‌اند. همچنین ۳ شرکت پرتأمینا، لوک‌اویل و مرسک نتایج مطالعه خود را برای میدان آب‌تیمور ارایه کرده‌اند. پیشنهادات این شرکت‌ها، در کمیته مشاورین مورد بررسی قرار گرفته و نتایج مطالعه شرکت‌های مذکور با یکدیگر مقایسه شده‌اند تا گزینه مناسب انتخاب شود.

مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت از ارایه گزارشی توسط شرکت شل برای توسعه میدان نفتی یادآوران خبر داد و گفت: شرکت شل هم گزارشی برای توسعه میدان نفتی یادآوران ارایه داده که این گزارش در حال بررسی است البته این شرکت فقط پیشنهاد اولیه خود را ارایه داده و باید بررسی بیش‌تری روی این طرح انجام دهند.

زبیدی در ادامه اظهارکرد: ۳ شرکت DNO، گازپروم و PTTEP نتیجه مطالعه خود را برای میدان چنگوله ارایه کرده‌اند که قرار است این نتایج در آینده‌ای نزدیک در کمیته مشاوران مطرح شده و مورد بررسی قرار گیرد.

 

براساس این گزارش، زبیدی پیش از این در مورد روال بررسی نتیجه مطالعات شرکت‌های بین‌المللی در مورد میادین نفت و گاز کشور توضیح داده بود موضوع این مطالعات (MOU) عمدتاً فنی است و چارچوب فنی مطالعات (MDP) بررسی می‌شود. در این راستا یک کمیته فنی تشکیل شده که این کمیته هفته‌ای یکبار با حضور وزیر نفت برگزار می‌شود. در این جلسه سرپرست گروه توضیحات لازم را به حاضرین ارایه می‌کند. بعد از این‌که مباحث در کمیته مذکور ارایه شد برای کمیته مشاورین مدیریت مخازن که متشکل از اساتید دانشگاهی، کارشناسان، افراد با تجربه در مهندسی مخازن و غیره است ارسال می‌شود تا این افراد در مورد نتایج مطالعات اظهار نظر کنند و بعد از این کمیته پروپوزال به شورای عالی مخازن که زیر نظر وزیر فعالیت می‌کنند و سرپرستی آن برعهده معاونت منابع هیدروکربوری است، ارسال می‌شود و جمع‌بندی نهایی در این کمیته صورت می‌گیرد.