پای لوکاویل به مناطق نفتی خزر رسید در مذاکرات وزیر نفت جمهوریاسلامیایران با رییس شرکت نفتی لوک اویل روسیه، یادداشت تفاهم همکاری نفتی و مطالعات مشترک در ناحیه دشت آبادان و حوزه دریای خزر به امضای مدیران شرکتهای مسؤول رسید. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی مدیریت اکتشاف، بیژن زنگنه، وزیر نفت جمهوریاسلامیایران […]
پای لوکاویل به مناطق نفتی خزر رسید
در مذاکرات وزیر نفت جمهوریاسلامیایران با رییس شرکت نفتی لوک اویل روسیه، یادداشت تفاهم همکاری نفتی و مطالعات مشترک در ناحیه دشت آبادان و حوزه دریای خزر به امضای مدیران شرکتهای مسؤول رسید.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی مدیریت اکتشاف، بیژن زنگنه، وزیر نفت جمهوریاسلامیایران در مسکو با وحیدعلیاکبروف، رییس شرکت نفتی لوکاویلروسیه دیدار و مذاکره کرد. در این مذاکرات که شامگاه سهشنبه با حضور سیدصالح هندی، مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و مهدیسنایی، سفیر ایران انجام شد، دو طرف بر گسترش همکاریها در حوزههای مختلف نفتی تأکید کردند.
در جریان این دیدار، یادداشت تفاهمنامه همکاری و دو مطالعه مشترک در حوزه دشت آبادان و دریای خزر توسط مدیریت اکتشاف از طرف شرکت ملی نفت ایران و مدیران شرکت نفتی لوکاویل روسیه به امضا رسید. براساس این تفاهمنامه همکاری، مجری هر دو مطالعه، مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران خواهد بود که در حوزه مطالعه مشترک دریای خزر، شرکت نفت خزر هم به عنوان همکار طرف ایرانی، با مدیریت اکتشاف مشارکت خواهد داشت.
بیژنزنگنه، وزیر نفت ایران با تأکید بر اهمیت همکاریهای نفتی ایران و روسیه، نشست گازی در مسکو و همچنین همافزایی دو کشور در این عرصهها را برای تقویت همکاریها تأثیرگذار برشمرد.
رییس شرکت لوکاویل نیز تأکیدکرد که برای گسترش همکاریهای نفتی در بخشهای مختلف، علاقه دو جانبه وجود دارد. وی همچنین با اشاره به نشست سالانه وزیران مجمع کشورهای صادرکننده گاز که دیروز در مسکو آغاز شد، جایگاه ایران و روسیه و همگرایی دو کشور در این حوزه را مهم برشمرد.
ایران، روسیه، الجزایر، بولیوی، مصر، گینه استوایی، لیبی، نیجریه، قطر، ترینیداد و توباگو، ونزوئلا و امارات اعضای اصلی مجمع جهانی کشورهای صادرکننده گاز هستند. کشورهای عضو این مجمع ۷۰ درصد ذخایر گازی و ۴۲ درصد تولید گاز جهان را در اختیار دارند.
لازم به ذکر است مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در راستای استفاده از دانش و فناوریهای نوین در حل معضلات مرتبط با ابهامات و پیچیدگیهایی که در برخی مناطق رسوبی کشور وجود دارد، پروژههای مطالعاتی مشترکی جهت همکاری با شرکتها و مؤسسات تحقیقاتی بینالمللی تعریف کرده است. در سالهای گذشته بیش از ۲۰ پروژه مطالعاتی مشترک با همکاری شرکتهای معتبر نفتی و دانشگاههای بینالمللی انجام گرفته که سهم بهسزایی در پیشرفت دانش و آگاهی کارشناسان داخلی و آشنایی آنها با آخرین روشهای مطالعات داشته و ثمرات گستردهای چه از لحاظ فنی و چه پیشبرد اهداف سازمانی مدیریت اکتشاف به همراه داشته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.