نقش ۶۸ درصدی نهادهای مردمی در توسعه بهداشت جامعه عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، تشکیل مجمع سلامت شهری و روستایی را عامل مثبتی در جهت توجه بیشتر آحاد مردم به سلامت جامعه دانست. به گزارش خانهملت، محمدنعیمامینیفرد شکلگیری مجمع سلامت شهری و روستایی در وزارت بهداشت و درمان را اقدامی مثبت دانست و افزود: […]
نقش ۶۸ درصدی نهادهای مردمی در توسعه بهداشت جامعه
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، تشکیل مجمع سلامت شهری و روستایی را عامل مثبتی در جهت توجه بیشتر آحاد مردم به سلامت جامعه دانست.
به گزارش خانهملت، محمدنعیمامینیفرد شکلگیری مجمع سلامت شهری و روستایی در وزارت بهداشت و درمان را اقدامی مثبت دانست و افزود: اگر این مجمع برای استفاده از ظرفیتهای مناسبی که در سطوح مختلف کشوری، استانی، شهری و روستایی وجود داشته، تشکیل شود، اولین تأثیر مثبتش این است که آحاد مردم میتوانند از این طریق در امر سلامت جامعه کاملاً مشارکت داشته باشند.
نماینده مردم ایرانشهر در مجلسشورایاسلامی ادامهداد: فاکتورهای متعددی در تحقق سلامت جامعه دخیل هستند و براساس برآوردی که انجام دادهایم، ۳۳ درصد آن مربوط به وزارت بهداشت و درمان بوده و بالای ۶۸ درصد آن یا توسط مردم و یا نهادهای مردم نهاد یا سازمانهایی که به نحوی در امر سلامت نقش دارند، فراهم میشود.
امینیفرد در اشاره به نقش مجمع سلامت شهری و روستایی در ارتقای سلامت جامعه گفت: اولین مسأله در این مورد این است که سلامت بهعنوان یک اولویت در جوامع مختلف شهری و روستایی مطرح خواهد شد.
وی در اشاره به رویکرد دیگری که برای تأمین سلامت جامعه همچون سایر کشورهای دنیا در سالهای اخیر در ایران نیز دنبال میشود، تصریحکرد: استفاده از ظرفیتهای اجتماعی ازطریق ایجاد معاونت اجتماعی در وزارت بهداشت موجب افزایش مشارکت مردمی شده که بیشتر در اقدامات خیرین نمود پیدا میکند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یادآور شد: البته تاکنون برای ساماندهی سرمایهگذاری خیرین جامعه برنامهریزی نشده است، کما اینکه اغلب آنها بهطور کانالیزه در برخی نقاط کشور که نیاز به مراکز درمانی ندارند، سرمایهگذاری میکنند و این در حالی است که ما نقاط کم برخورداری داریم و میتوان با شناسایی نوع نیازی که دارند، در جهت جذب امکانات مالی و معنوی برای ارتقای وضعیت سلامت این بخشها، از کمکهای سازمانهای مردمنهاد استفاده کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.