انسان مهم‌ترین عامل تخریب محیط‌زیست دریایی

انسان مهم‌ترین عامل تخریب محیط‌زیست دریایی رییس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی: آلودگی‌های دریایی ناشی از فعالیت‌های انسانی و ورود مواد نفتی و فلزات سنگین به دریا‌ها آسیب جدی به محیط‌زیست دریایی وارد کرده است. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط‌عمومی سازمان بنادر و دریانوردی، رییس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی در […]

انسان مهم‌ترین عامل تخریب محیط‌زیست دریایی

رییس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی: آلودگی‌های دریایی ناشی از فعالیت‌های انسانی و ورود مواد نفتی و فلزات سنگین به دریا‌ها آسیب جدی به محیط‌زیست دریایی وارد کرده است.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط‌عمومی سازمان بنادر و دریانوردی، رییس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی در کارگاه آموزشی آلودگی‌‌های دریایی و راهکارهای مقابله با آن در بوشهر بیان‌کرد: زیستگاه‌های دریایی در کنار سایر منابع طبیعی کره زمین در دهه‌های گذشته شاهد تخریبی گسترده بوده و در این میان اقدامات انسان‌ها بیش‌ترین تأثیر را در این زمینه داشته است.

ناصرحاجی‌زاده‌ذاکر با بیان این‌که اقدامات صنعتی و تجاری انسان‌ها باعث ورود مواد نفتی، پساب صنعتی، فاضلاب خام و فلزات سنگین به دریا‌ها شده است تصریح‌کرد: این اقدامات آسیب جدی به محیط‌زیست دریایی وارد کرده است.

وی تأکیدکرد: بروز پدیده کشند قرمز در سال‌های اخیر نتیجه ورود پساب‌های صنعتی، کشاورزی و آلاینده‌های نفتی به دریا است.

رییس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی ادامه‌داد: برای جلوگیری از ورود فاضلاب‌های خام شهری، صنعتی و کشاورزی به دریا‌ها باید کار علمی انجام و مقررات ملی و بین‌المللی تدوین شود.

 

محمود نفیسی، رییس پژوهشکده خلیج‌فارس نیز گفت: آلودگی خلیج‌فارس متأثر از استخراج نفت و ساخت پالایشگاه‌ها است و برای مقابله با آن نیاز به‌کار مشترک بین محیط‌زیست، دانشگاه و مرکز ملی اقیانوس‌شناسی است.