شورای پول و اعتبار هر چه زودتر تشکیل جلسه دهد

شورای پول و اعتبار هر چه زودتر تشکیل جلسه دهد عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس‌شورای‌اسلامی تأکید دارد که شورای پول و اعتبار هر چه زودتر تشکیل جلسه بدهد و تکلیف ادغام ۳ مؤسسه مالی ثامن، مهر اقتصاد و کوثر را مشخص کند. به گزارش خانه‌ملت، محمدحسینی با اشاره به این‌که ادغام ۳ مؤسسه […]

شورای پول و اعتبار هر چه زودتر تشکیل جلسه دهد

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس‌شورای‌اسلامی تأکید دارد که شورای پول و اعتبار هر چه زودتر تشکیل جلسه بدهد و تکلیف ادغام ۳ مؤسسه مالی ثامن، مهر اقتصاد و کوثر را مشخص کند.

به گزارش خانه‌ملت، محمدحسینی با اشاره به این‌که ادغام ۳ مؤسسه مالی در شورای پول و اعتبار بلاتکلیف مانده است، اظهارداشت: در گذشته شاهد فعالیت مؤسسات مالی به شکل‌های مختلف بودیم اما امروز برای مدیریت حوزه اقتصادی کشور به دنبال آن هستیم تا این مؤسسات به بانک تبدیل شود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس‌شورای‌اسلامی با بیان این‌که تشکیل بانک نیاز به مؤلفه‌های مشخص دارد، گفت: برای این‌که بانکی تشکیل شود باید شاخص‌ها و سرمایه‌های قابل قبولی داشته باشد، میزان سرمایه و مجوز دریافتی از بانک مرکزی از مؤلفه‌های اصلی است.

نماینده مردم تفرش و آشتیان در مجلس دهم شورای اسلامی توضیح داد: تقاضای تبدیل مؤسسات مالی به بانک در بانک مرکزی بررسی می‌شود، بنابراین مؤسسه‌های مالی برای ادامه فعالیت باید سرمایه قابل قبول داشته باشند، اگر موفق به تأمین سرمایه لازم نشوند بانک مرکزی مجوز ادامه فعالیت آنها را نمی‌دهد.

وی با اشاره به مؤسسه کاسپین عنوان‌کرد: درباره این مؤسسه مالی قرار بود چند تعاونی اعتباری با هم ادغام شود تا بانک مرکزی مجوز لازم با به افزایش فعالیت‌های مالی آن مؤسسه را صادر کند، اما چنین اتفاقی رخ نداد و مؤسسه کاسپین بدون مجوز بانک مرکزی به افرادی غیر از اعضا وام داد، این مؤسسه حتی اجازه گرفتن سپرده و عملیات بانکی را ندارد به همین جهت مشکلات اساسی برای سپرده گذاران پیش آمد.

ادغام مؤسسه‌های مالی پایان دادن به دغدغه‌های مردم است

این نماینده مجلس با بیان این‌که باید هر چه زودتر ادغام ۳ مؤسسه کوثر، ثامن و مهر اقتصاد صورت گیرد، بیان‌داشت: با این کار بانک مهر اقتصاد که تابلوی آن را در سطح شهر مشاهده می‌کنیم به عنوان بانک شناسایی خواهد شد و می‌تواند به شبکه شتاب متصل شود و طبق دستورالعمل‌های بانک بر عملیات بانکی آن نظارت شود.

حسینی در ادامه گفت‌وگو با خانه‌ملت، با بیان این‌که ادغام این ۳ مؤسسه باعث ایجاد امید در بین سپرده‌گذاران می‌شود، گفت: با بانک شدن این مؤسسات، دغدغه مردم نسبت به سپرده‌هایشان کم‌تر می‌شود؛ با وجود این‌که میزان سود سپرده کاهش پیدا می‌کند اما امنیت مالی افراد افزایش پیدا می‌کند.

علت تأخیر در ادغام سه مؤسسه مالی

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس‌شورای‌اسلامی با اشاره به این‌که بیش از ۱۰۰ روز پرونده ادغام ۳ مؤسسه روی میز شورای پول و اعتبار است، اظهارداشت: تأخیر در تشکیل جلسات شورای پول به دلیل انتصاب‌های جدید است، با این حال باید کمیسیون‌های اقتصاد و برنامه و بودجه مجلس پیگیری تشکیل شورای پول باشند تا هر چه زودتر دغدغه مردم در خصوص مؤسسات مالی برطرف شود.