تعریف ۶ پروژه اقتصاد مقاومتی در بخش فن‌آوری اطلاعات

  وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات از برنامه‌ریزی برای اجرای ۶ پروژه در جهت عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی در این بخش، خبر داد. به گزارش مهر، در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری در جهت عمل به سیاست‌های اجرایی اقتصاد مقاومتی و نیز عملیاتی کردن شعار سال ۹۵ مبنی بر «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل»، […]

 

وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات از برنامه‌ریزی برای اجرای ۶ پروژه در جهت عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی در این بخش، خبر داد.

به گزارش مهر، در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری در جهت عمل به سیاست‌های اجرایی اقتصاد مقاومتی و نیز عملیاتی کردن شعار سال ۹۵ مبنی بر «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل»، شورای فنی وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات، ۶ پروژه کلان ارتباطی و فن‌آوری اطلاعاتی، تعریف کرد.

این پروژه‌ها شامل موارد زیر است:

۱. افزایش سطح دسترسی کاربران نهایی به شبکه ملی اطلاعات به ۲۰ مگابیت بر ثانیه و حمایت از توسعه مراکز داده به شبکه توزیع محتوا

۲. پروژه دولت الکترونیک و همراه

۳. پروژه ساخت ماهواره سنجش از راه دور و ماهواره مخابراتی بومی

۴. پروژه ایجاد یک کریدور فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات

۵. پروژه دو برابر کردن تولید محتوای داخلی با رویکرد کسب و کار دیجیتال با مشارکت حداکثری بخش خصوصی

۶. سامان دهی منابع کمیاب ملی از قبیل طیف فرکانس و شماره

از این رو و براساس مصوبه هجدهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی که در ۱۶ فروردین ماه امسال به استناد مفاد مصوبه تیرماه هیأت وزیران برگزار شد و به دنبال ابلاغیه معاون اول رییس‌جمهور درباره پروژه‌های اقتصاد مقاومتی، وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات مجریان هر یک از این پروژه‌ها را نیز منصوب کرد.

در یکی از بندهای ابلاغیه معاون اول رییس‌جمهور در تاریخ ۲۹ فروردین ماه آمده است: کلیه دستگاه‌های اجرایی موظف به انجام همکاری‌های لازم با دستگاه مجری برای اجرای پروژه‌های اولویت دار مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برای اجرا در سال ۱۳۹۵ هستند؛ همچنین طراحی سازوکار لازم برای تحقق همکاری‌های مشترک با سایر دستگاه‌ها برعهده دستگاه مجری است.

براین اساس برات قنبری، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات، مجری پروژه «افزایش سطح دسترسی کاربران نهایی به شبکه ملی اطلاعات به ۲۰ مگابیت بر ثانیه و حمایت از توسعه مراکز داده به شبکه توزیع محتوا» شد.

نصرا… جهانگرد، معاون وزیر و رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات ایران به عنوان مجری «پروژه دولت الکترونیک و همراه»، محسن بهرامی معاون وزیر و رییس سازمان فضایی به عنوان مجری «پروژه ساخت ماهواره سنجش از راه دور و ماهواره مخابراتی بومی» و امیرحسین دوایی‌مرکزی به عنوان مجری «پروژه ایجاد کریدور فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات» منصوب شدند.

 

خسرو سلجوقی، عضو هیأت عامل سازمان فن‌آوری اطلاعات ایران نیز مجری «پروژه دو برابر کردن تولید محتوای داخلی با رویکرد کسب و کار دیجیتال با مشارکت حداکثری بخش خصوصی» و علی اصغر عمیدیان، معاون وزیر و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مجری پروژه «سامان‌دهی منابع کمیاب ملی از قبیل طیف فرکانس و شماره»، شدند.