زیادهروی بشر در مصرف گوشت و چشمانداز نابودی زمین محققان هشدار دادند که انسانها با افراط در مصرف گوشت در حال از بین بردن بخشهایی از ارزشمندترین و آسیبپذیرترین زمینهایی هستند که برای تأمین غذای مورد نیاز حیوانات زیر کشت میروند. به گزارش ایرنا، صندوق جهانی حیات وحش (WWF) در گزارشی اعلام کرد: با توجه […]
زیادهروی بشر در مصرف گوشت و چشمانداز نابودی زمین
محققان هشدار دادند که انسانها با افراط در مصرف گوشت در حال از بین بردن بخشهایی از ارزشمندترین و آسیبپذیرترین زمینهایی هستند که برای تأمین غذای مورد نیاز حیوانات زیر کشت میروند.
به گزارش ایرنا، صندوق جهانی حیات وحش (WWF) در گزارشی اعلام کرد: با توجه به گرایش به رژیم غذایی غربی که گوشت و لبنیات از مؤلفههای اصلی آن است، اگر مصرف جهانی محصولات حیوانی برای تأمین نیازهای غذایی کاهش یابد، منطقهای به وسعت ۱٫۵ برابر اتحادیه اروپا در امان میماند.
در این گزارش جدید با عنوان «اشتها برای نابودی» آمده است که مصرف محصولات حیوانی به افزایش بهرهبرداری زراعی از اراضی منجر میشود و این خطر بهطور خاص مناطقی از جمله آمازون، حوضه کنگو و هیمالیا را که در آنها منابع آبی و زمینی تحت فشار قابل توجه قرار دارند، تهدید میکند.
طبق اعلام صندوق جهانی حیات وحش، مصرف بیش از حد محصولات حیوانی همچنین عامل ۶۰ درصد کاهش تنوع زیستی است، بهطوری که صنعت غذایی انگلیس به تنهایی با انقراض مستقیم حدود ۳۳ گونه ارتباط دارد.
دانکن ویلیامسون، مدیر سیاست تغذیه صندوق جهانی حیات وحش نیز گفت: مردم جهان بیش از نیاز پروتئین حیوانی مصرف میکنند و این کار تأثیر ویرانکنندهای بر حیات وحش دارد.
وی افزود: ۶۰ درصد کاهش تنوع زیستی در جهان به غذای مصرفی ما بستگی دارد. بسیاری از مردم میدانند که یک رژیم غذایی مبتنی بر گوشت بر وضعیت آب و زمین تأثیر منفی میگذارد و همچنین باعث انتشار گازهای گلخانهای میشود، اما تعداد کمی از آنها میدانند که بزرگترین عامل این وضعیت، علوفهای است که به مصرف غذای دام میرسد.
در حالی که رهنمودهای غذایی، مصرف روزانه ۴۵ تا ۵۵ گرم پروتئین را توصیه میکنند، بهطور میانگین بین ۶۴ تا ۸۸ گرم پروتئین در انگلیس مصرف میشود که ۳۷ درصد آن بر پایه گوشت است.
اگر تمامی ساکنان سیاره زمین از مصرف محصولات حیوانی برای تأمین نیاز غذایی خود بکاهند، بهرهبرداری زراعی از اراضی تا ۱۳ درصد کاهش مییابد که به این ترتیب ۶۵۹ میلیون هکتار زمین از تولید محصولات کشاورزی در امان میماند.
محققان خاطرنشان کردند که کاهش مصرف پروتئین حیوانی به ما اجازه میدهد تا با یک روش پایدار و کم تأثیر بر محیطزیست، کشاورزی کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.