به منظور تبادل اطلاعات فنی و کارشناسی امضا سند همکاری معدنی بین جمهوری چک و ایمیدرو تفاهمنامه همکاریهای معدنی در زمینه انتقال دانش و اطلاعات فنی بین ایمیدرو و معاونت وزارت صنعت و تجارت جمهوری چک منعقد شد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، رییس […]
به منظور تبادل اطلاعات فنی و کارشناسی
امضا سند همکاری معدنی بین جمهوری چک و ایمیدرو
تفاهمنامه همکاریهای معدنی در زمینه انتقال دانش و اطلاعات فنی بین ایمیدرو و معاونت وزارت صنعت و تجارت جمهوری چک منعقد شد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، رییس هیأت عامل ایمیدرو در دیدار با معاون وزیر صنعت و معدن جمهوریچک گفت: جمهوریچک در زمینه اطلاعات و ماشینآلات معدنی از ظرفیتهای خوبی برخوردار است و ما علاقهمند به تداوم همکاریهای بین دو کشور هستیم.
مهدیکرباسیان افزود: شرکتهای چک از این پس باید علاوه بر ماشینآلات معدنی و همکاری در مورد تکنولوژیهای روز معادن زغالسنگ ایران؛ در زمینه تأمین منابع مالی پروژهها نیز راهکارهای خود را ارایه کنند.
وی در بخش دیگری از آمادگی ایران برای تبادل انتقال اطلاعات معدنی بین دو کشور خبر داد و اظهارکرد: تشکیل کارگروه همکاریهای معدنی میتواند زمینه انتقال تجربیات و آخرین فناوریهای معدن و صنایع معدنی دو کشور را تسریع بخشد.
رییس هیأت عامل ایمیدرو پیشنهاد داد: وزارت صنعت و معدن چک میتواند یک تیم تخصصی متشکل از افراد مجرب در حوزه زغالسنگ به ایران اعزام کند تا از دانش شما در بخشهای ایمنی معادن، اکتشاف، بهرهبرداری و استخراج بهرمند شویم.
در این نشست معاون وزیر صنعت و معدن جمهوری چک نیز از افزایش ۶۰درصدی حجم صادرات این کشور به ایران طی یک سال گذشته خبر داد و گفت: دو کشور ایران و چک مسیر تجارت با یکدیگر را پیدا کردهاند و امضای اینگونه تفاهمنامهها و افزایش حجم تجارت بین دو کشور گواه این مدعی است.
ادوارد موریچکی افزود: پیشنهاد میشود در بحث استخراج کارگروه مشترکی تشکیل شود.
وی با تأکید بر تأثیر انجمن تخصصی معدن و صنایع معدنی جمهوری چک در پیشبرد اهداف معدنی این کشور، اظهارکرد: کشور ما در حال حاضر بر روی پروژههای کوچک و متوسط معدنی سرمایهگذاری کرده و هنوز در مرحله یادگیری فرایندهای مرتبط با حوزه معدن و صنایع معدنی هستیم.
موریچکی با اشاره به دستاوردهای این کشور در امور ایمنی معادن افزود: سازمان تحقیق و پژوهش ایمنی معادن در کشورمان وجود دارد و میتوانیم علوم مربوط به این بخش را در اختیار ایران قرا دهیم.
در ادامه اسواتوپلاکچامپا، سفیر جمهوری چک در ایران از اعزام هیأت معدنی این کشور به ایران خبر داد و عنوانکرد: جمهوری چک در زمینه بازسازی معادن پس از عملیات استخراج ظرفیتهای قابل توجهی دارد.
وی افزود: ما آمادگی داریم تا زمینه همکاریهای بین دو کشور را افزایش داده و از شما دعوت میکنیم تا برای بازدید از فعالیتهای معدنی کشورمان به جمهوری چک سفر کنید.
در این نشست جمعی از فعالان اقتصادی و نمایندگان شرکتهای معدنی جمهوری چک حضور داشتند و مسایلی را درباره همکاریهای معدنی مطرح کردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.