پرورش ۵۰۰ مدیر ایرانی در تراز جهانی با دستور سازمان مدیریت صنعتی است

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی پرورش ۵۰۰ مدیر ایرانی در تراز جهانی با دستور سازمان مدیریت صنعتی است مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی گفت: پرورش ۵۰۰ مدیر در کلاس و تراز جهانی از سال گذشته و با اجرایی شدن برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در دستور کار این سازمان قرار گرفته است. به گزارش ایرنا، محمدعلی‌محمدی درباره برنامه‌های […]

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی

پرورش ۵۰۰ مدیر ایرانی در تراز جهانی با دستور سازمان مدیریت صنعتی است

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی گفت: پرورش ۵۰۰ مدیر در کلاس و تراز جهانی از سال گذشته و با اجرایی شدن برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.

به گزارش ایرنا، محمدعلی‌محمدی درباره برنامه‌های این سازمان برای آموزش مدیران پس از اجرایی شدن برجام، افزود: در این دوره آموزشی تلاش شده تا این افراد و مدیران نخبه از آموزش‌های لازم برای رقابت و کار کردن با همتایان خود در سطح جهانی آشنا شوند.

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی تصریح‌کرد: این مهم با استفاده از مراکز آموزشی بین‌المللی و با بهره‌مندی از دانش و تجربه اروپایی‌ها محقق می‌شود.

وی ادامه‌داد: برای خلق جهان جدید نیازمند انسان‌های جدید با تفکرات نوین هستیم که بتوانند با تشخیص صحیح مسأله و درک راه درست، برای استفاده صحیح از فناوری‌ها برنامه‌ریزی داشته باشند.

محمدی با اشاره به پیچیده شدن هر روزه فناوری‌ها، تأکیدکرد: بر این اساس باید به کسب و کارهای جدید و نوین مثل استارت‌آپ‌ها و کسب و کارهای دانش‌بنیان روی آورد.

وی از روند نزولی بهره‌وری منابع انسانی کشور در سال گذشته و کاهش آن به نمره ۹۵ از ۱۰۰ نمره، همچنین کاهش بهره‌وری کار و سرمایه در کشور خبر داد و گفت: یکی از دلایل این مسأله رکود اقتصادی حاکم بر کشور بوده است.

سیزدهمین همایش توسعه منابع انسانی، با محوریت جانشین پروری

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی در ادامه به برگزاری سیزدهمین همایش توسعه منابع انسانی در ۱۵ و ۱۶ آبان ماه آینده اشاره کرد که با محوریت جانشین پروری و مدیریت استعداد‌ها با تمرکز بر نقش زنان و جوانان برگزار خواهد شد.

وی اظهارداشت: این همایش به مسایل و چالش‌های توسعه منابع انسانی در بنگاه‌های کسب و کار اعم از شرکت‌های بزرگ و شرکت‌های کوچک و متوسط می‌پردازد و تأکید ویژه‌ای بر نوآوری، ابتکار، بازنگری، ارزیابی و تبادل تجربه‌های داخلی و بین‌المللی در زمینه توسعه منابع انسانی دارد.

محمدی خاطرنشان‌کرد: آینده کار در جهان و تأثیر آن بر مدیریت منابع انسانی، تدوین استراتژی‌های منابع انسانی در شرایط پیچیده و مبهم محیطی و سازمانی و الگوی رهبری اثربخش نسل‌های آینده کاری، از جمله محورهای بین‌المللی این همایش خواهد بود.

وی ادامه‌داد: نقش منابع انسانی در اقتصاد مقاومتی با محوریت بهبود تولید و اشتغال، تحلیلی بر جایگاه و نقش منابع انسانی در برنامه ششم توسعه، راهکارهای ارتقای اشتغال‌پذیری سرمایه‌های انسانی، نقد و بررسی هرم سنی مدیران دولتی، بانوان سرمایه بالقوه انسانی در توسعه کشور و جوانان منابع عالی و ارزشمند برای توسعه اقتصادی جامعه، محورهای ملی این همایش را تشکیل می‌دهد.

در همین پیوند، ابراهیم‌شیخ، دبیر کمیته علمی همایش اظهارداشت: امروز در کشور نیازمند پرورش نسلی جدید از مدیران با حداقل هزینه‌های ممکن هستیم؛ زیرا موضوع منابع انسانی برای کشورمان بسیار کلیدی و حیاتی است.

وی یادآورشد: تاکنون بیش از ۷۰ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده و علاقه‌مندان تا پایان مهرماه فرصت دارند تا به ارسال مقالات خود اقدام کنند.

شیخ همچینن از طراحی پانل‌هایی برای ارایه تجارب موفق و حتی ناموفق و ناکام در این همایش دو روزه خبر داد و گفت: برگزاری نمایشگاه حرفه‌ای، ایستگاه نوآوری و کلینیک مسأله‌شناسی نیز در این همایش برنامه‌ریزی شده است.