چرا مناقصات وزارت بهداشت در کشورهای خاصی انجام شده است

سخنگوی کمیسیون بهداشت ‌و درمان مجلس مطرح‌کرد چرا مناقصات وزارت بهداشت در کشورهای خاصی انجام شده است سخنگوی کمیسیون بهداشت ‌و درمان مجلس گفت: بدهی دولت به تأمین اجتماعی بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد تومان است که با توجه به مصوبه برنامه ششم توسعه دولت باید در طی ۵ سال بدهی خود را پرداخت کند. […]

سخنگوی کمیسیون بهداشت ‌و درمان مجلس مطرح‌کرد

چرا مناقصات وزارت بهداشت در کشورهای خاصی انجام شده است

سخنگوی کمیسیون بهداشت ‌و درمان مجلس گفت: بدهی دولت به تأمین اجتماعی بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد تومان است که با توجه به مصوبه برنامه ششم توسعه دولت باید در طی ۵ سال بدهی خود را پرداخت کند.

به گزارش مهر، احمدهمتی گفت: در حال حاضر حدود ۴۲ میلیون نفر تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند، بار‌ها مشاهده شده در صورت بروز مشکل برای صندوق‌های دیگر با چندین هزار بیمه شده تمامی کشور تحت تأثیر قرار گرفته است حال اگر برای ۴۲ میلیون نفر مشکلی ایجاد شود، متأسفانه تبعات غیرقابل قبولی برای جامعه به وجود می‌آید.

وی با اشاره به بررسی مشکل بدهی دولت به تأمین اجتماعی، ادامه‌داد: بدهی دولت به تأمین اجتماعی بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد تومان است، با توجه به مصوبه برنامه ششم توسعه دولت باید در طی ۵ سال بدهی خود را پرداخت کند؛ اما متأسفانه تاکنون اقدامی در این زمینه انجام نشده است، بنابراین امیدواریم با کمک مجلس و دولت مشکلات این سازمان کاهش پیدا کند.

همتی با اشاره به بررسی موضوع جدایی صندوق سلامت تأمین اجتماعی طبق مصوبه مجلس، گفت: خوشبختانه این مصوبه اجرایی شده است، یعنی نه‌بیست‌و‌هفتم حق سلامت و درمان کارگران و حتی بیش از این مبلغ به این صندوق واریز می‌شود؛ البته نه‌بیست‌و‌هفتم اعتباری معادل ۱۷ هزار میلیارد تومان را ایجاد می‌کند، اما هزینه‌ درمان کارگران حدود ۱۹ هزار میلیارد تومان است.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان این‌که همچنین در این نشست با حضور هیأت امنای صرفه‌جویی ذخیره ارزی مباحثی مورد بررسی قرار گرفت، افزود: نمایندگان مطرح کردند که چرا مناقصه‌ها در کشورهای خاصی انجام شده و انحصارهایی در خصوص پیوند اعضا و برخی اقدامات درمانی وجود دارد، همچنین نحوه رسیدگی به پرونده‌های مربوط به تخصیص‌ ارزی نیز مشخص شد؛ البته هدف از تشکیل این هیأت امنا کاهش مصرف ارز و پیگیری درمان بیماران تا جای‌ ممکن در داخل کشور است.

 

وی تأکید‌کرد: از سوی دیگر مطرح شد که استاندارد تخت‌های بیمارستانی ۳٫۸ به ازای هر هزار نفر است که درحال حاضر در ایران ۱٫۷ می‌باشد، بنابراین برای افزایش این میزان به ۳٫۸، به ۱۲۰ هزار میلیارد تومان منابع مالی نیاز است.