خربزه تلخ و خواص درمانی شگرف آن گروه محیطزیست- میوه کارلا (karela) که در زبان عمومی خربزه تلخ نامیده میشود یکی از گیاهان معروفی است که در آسیا، آفریقا و جزایر کارائیب میروید. تحقیقات گستردهای در خصوص این میوه آغاز شده است. چرا که بیان شده این میوه تلخ تأثیر قوی بر مبارزه با سلولهای […]
خربزه تلخ و خواص درمانی شگرف آن
گروه محیطزیست- میوه کارلا (karela) که در زبان عمومی خربزه تلخ نامیده میشود یکی از گیاهان معروفی است که در آسیا، آفریقا و جزایر کارائیب میروید. تحقیقات گستردهای در خصوص این میوه آغاز شده است. چرا که بیان شده این میوه تلخ تأثیر قوی بر مبارزه با سلولهای سرطانی دارد.
گیاه خربزه تلخ یکی از گیاهان رونده نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری و از خانواده کدوییان است. این گیاه به صورت خودرو در آسیا، آفریقا و جزایر کارائیب رشد میکند و میوههای آن خوراکی میباشند. این میوههای خوراکی بسیار تلخ هستند به همین دلیل به آن خربزه تلخ گفته میشود.
خواص درمانی
این گیاه در مرحله سبز یا مایل به زرد به مصرف پختنی میرسد.
همچنین برگها و ساقههای سبز آن نیز در سالادها مورد استفاده قرار میگیرند.
خربزه تلخ در چین اغلب در تهیه غذاها، سوپها و چایها مورد استفاده قرار میگیرد.
این گیاه در برخی کشورهای آسیایی و آفریقایی به عنوان یک گیاه دارویی جهت افزایش طول عمر مورد استفاده قرار میگیرد.
در ترکیه از این گیاه برای درمان دردهای مختلف به خصوص شکم دردهای مزمن استفاده میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.