انتشار ۸هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت برای تأمین بودجه بیمه روستاییان

انتشار ۸هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت برای تأمین بودجه بیمه روستاییان عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، سرگردانی بیماران روستایی برای بهره‌مندی از خدمات بیمه در مراکز درمانی شهر‌ها را ناشی از ضعف دستگاه‌های اجرایی در زمینه اطلاع‌رسانی دانست. به گزارش خانه ملت، بشیرخالقی در واکنش نسبت به انتقاد وزیر بهداشت از بی‌اعتبار بودن دفترچه‌های […]

انتشار ۸هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت برای تأمین بودجه بیمه روستاییان

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، سرگردانی بیماران روستایی برای بهره‌مندی از خدمات بیمه در مراکز درمانی شهر‌ها را ناشی از ضعف دستگاه‌های اجرایی در زمینه اطلاع‌رسانی دانست.

به گزارش خانه ملت، بشیرخالقی در واکنش نسبت به انتقاد وزیر بهداشت از بی‌اعتبار بودن دفترچه‌های بیمه درمانی روستاییان در شهر‌ها گفت: هم‌اکنون روستاییان از بیمه سلامت برخوردار هستند، البته برای بهره‌مندی بیماران روستایی از خدمات بیمه در مراکز درمانی شهری اصل کار به این صورت بوده که آنها باید از طریق سیستم ارجاع به بیمارستان‌ها یا پزشکان معرفی شوند و این امتیازی بوده که برای آنها قائل شده‌اند.

نماینده مردم خلخال در مجلس‌شورای‌اسلامی، افزود: روستاییانی که توسط سیستم ارجاع به مراکز درمانی شهر‌ها معرفی شوند، از خدمات رایگان درمانی بهره‌مند شده و با هیچ مشکلی نیز در روند درمان مواجه نخواهند بود.

وی با انتقاد از نحوه اطلاع‌رسانی در روستا‌ها برای آشنایی با روندی که باید قبل از مراجعه به مراکز درمانی شهر‌ها طی کنند، ادامه داد: اگر روستاییان در خانه بهداشت روستای محل سکونت خود تشکیل پرونده داده باشند، تمام مواردی که ممکن است در شهر‌ها با آن مواجه شوند اعم از اورژانسی و غیراورژانسی هم برای آنها پیش‌بینی شده است، البته اهمیت دادن به ضرورت مراجعه به سیستم ارجاع یا پزشک خانواده در روستاها، نیاز به اطلاع‌رسانی از سوی مسؤولان اجرایی دارد.

خالقی در انتقاد نسبت به عملکرد بیمه‌ها خاطرنشان‌کرد: هزینه بیمه سلامت یا بیمه روستا‌ها از محل بودجه عمومی تأمین می‌شود و در یک مقطع زمانی نیز ۸ هزار میلیارد اوراق مشارکت به این مراکز داده شد، بنابراین نباید در پرداخت با مشکلی مواجه باشند و چنانچه مانعی در این مسیر ایجاد شده، وزیر بهداشت باید در این مورد وارد عمل شود.

 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس‌شورای‌اسلامی، یادآورشد: هم‌اکنون عملکرد خانه‌های بهداشت روستایی کاملاً قابل قبول بوده، چراکه پزشکانی که در این مراکز فعالیت داشته یا بر روند فعالیتشان نظارت می‌کنند، از تخصص لازم برای تشخیص و درمان تمام بیماری‌ها برخوردار هستند و اگر مشکلی در زمینه اطلاع‌رسانی برای نحوه بهره‌مندی از بیمه‌ها ایجاد شده، به ضعف عملکرد دستگاه‌های اجرایی برمی‌گردد.