مصرف زیاد شیرینی ریسک بیماری قلبی را افزایش میدهد تحقیق جدید نشان میدهد خوردن شیرینی زیاد فرد را در معرض ریسک بالای بیماری قلبی قرار میدهد. به گزارش مهر، مطالعه محققان دانشگاه سوری انگلستان نشان میدهد مردان سالم دارای میزان بالای چربی در خونشان و چربی ذخیره شده در کبدشان بعد از مصرف رژیم غذایی […]
مصرف زیاد شیرینی ریسک بیماری قلبی را افزایش میدهد
تحقیق جدید نشان میدهد خوردن شیرینی زیاد فرد را در معرض ریسک بالای بیماری قلبی قرار میدهد.
به گزارش مهر، مطالعه محققان دانشگاه سوری انگلستان نشان میدهد مردان سالم دارای میزان بالای چربی در خونشان و چربی ذخیره شده در کبدشان بعد از مصرف رژیم غذایی حاوی قند زیاد بودند.
بروسگریفین، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «یافتههای ما نشان میدهد مصرف مقادیر بالای قند موجب تغییر متابولیسم چربی به شیوهای میشود که میتواند ریسک بیماری قلبی-عروقی را افزایش دهد.»
نتایج همچنین نشان داد که وقتی گروهی از مردان سالم با میزان پایین چربی کبد مقدار زیادی قند مصرف میکنند، چربی کبد آنها افزایش مییابد و متابولیسم چربیشان شبیه به افرادی است که مبتلا به بیماری کبدی چرب غیرالکلی هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.