شیره انگور، تحفه اراک

شیره انگور، تحفه اراک انگور مهم‌ترین محصول روستای هزاوه در شهرستان اراک است. هر سال در اواخر تابستان و اوایل پاییز فصل چیدن انگور، تهیه شیره انگور و باسلوق است. پس از جمع‌آوری انگور آنها را در حوض بلند و عمیقی می‌ریزند که زیر آن مجرایی برای تخلیه آب انگور گذاشته شده.   به گزارش […]

شیره انگور، تحفه اراک

انگور مهم‌ترین محصول روستای هزاوه در شهرستان اراک است. هر سال در اواخر تابستان و اوایل پاییز فصل چیدن انگور، تهیه شیره انگور و باسلوق است. پس از جمع‌آوری انگور آنها را در حوض بلند و عمیقی می‌ریزند که زیر آن مجرایی برای تخلیه آب انگور گذاشته شده.

 

به گزارش همسری انلاین،بعد از ریختن نوعی خاک محلی که از کوه‌های اطراف تهیه می‌کنند (برای ته نشین کردن املاح و بالا بردن کیفیت مزه و زلالی شیره) با چکمه‌های مخصوص روی انگور‌‌ها میروند و آب آنها را از قسمت پایین جمع‌آوری کرده در تشت‌هایی روی کوره می‌گذارند تا غلیظ شود و در نهایت از شیره به دست آمده برای تهیه شربت و باسلوق نیز استفاده می‌شود.