تفریحهای نوظهور گردشگری و تأثیرات آن بر محیطزیست مازندران خروج گردشگری از حالت سنتی و در پیش گرفتن نوع مدرن آن در مازندران پای برخی تفریحها را در این استان باز کرده که به نظر کارشناسان محیطزیست زنگ خطر را برای بخشهایی از مناطق بکر به صدا درآورده است. به گزارش ایرنا، سالهای نه چندان […]
تفریحهای نوظهور گردشگری و تأثیرات آن بر محیطزیست مازندران
خروج گردشگری از حالت سنتی و در پیش گرفتن نوع مدرن آن در مازندران پای برخی تفریحها را در این استان باز کرده که به نظر کارشناسان محیطزیست زنگ خطر را برای بخشهایی از مناطق بکر به صدا درآورده است.
به گزارش ایرنا، سالهای نه چندان دور نشستن زیر سایه درختان در جنگل و روشن کردن آتشی با چوب خشکیده درختان لذتی را برای مسافران و گردشگران به ارمغان میآورد که تکرار این حس برایشان لذتبخش تر از دیگر تفریحات در آن محیط بود اما این روزها تفریحات در مازندران جای خود را به تفریحات مدرن و به قولی ماجراجویانه همچون «آفرود» داده است که بدون تعیین خط مشی و چارچوبی در محیطهای بکر جنگلی استان اجرا میشود.
با باز شدن پای ماشین و موتور با لاستیکهای سنگین و بزرگ به مناطق جنگلی مازندران برای تجربه لحظاتی لذتبخش بدون اینکه چارچوب مشخصی داشته باشد به قیمت اثرات نامطلوب فرسایش شدید خاک و افزایش ریسک سیلخیزی، رشد نیافتن گیاه بهدلیل کوبیدگی خاک، آلودگی هوا و صوتی و بهدنبال آن مزاحمت و کاهش امنیت منطقه برای حیات وحش، از بین رفتن برخی حیوانات و مهاجرت اجباری برخی گونهها تمام شده است.
براساس آمارهای رسمی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران ۱۸۰ دفتر مسافرتی در استان فعالیت میکنند اما اطلاعات دقیق از برگزاری برنامههای آفرود در این استان وجود ندارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.