مشکلات تولید در اجرای نادرست قوانین است

مشکلات تولید در اجرای نادرست قوانین است رییس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس شورای اسلامی گفت: در اجرای سیاست‌های ابلاغی مقام‌معظم‌رهبری در باره اقتصاد مقاومتی قوانین کافی وجود دارد و مشکلی از لحاظ قوانین نداریم اما بر اساس پژوهش‌های مجلس در اجرای آنها و همپوشانی برخی قوانین مشکل وجود دارد. به گزارش خانه […]

مشکلات تولید در اجرای نادرست قوانین است

رییس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس شورای اسلامی گفت: در اجرای سیاست‌های ابلاغی مقام‌معظم‌رهبری در باره اقتصاد مقاومتی قوانین کافی وجود دارد و مشکلی از لحاظ قوانین نداریم اما بر اساس پژوهش‌های مجلس در اجرای آنها و همپوشانی برخی قوانین مشکل وجود دارد.

به گزارش خانه ملت،حمیدرضافولادگر تصریح کرد: تا پیشتر در تعریف اقتصاد مقاومتی اختلاف نظر زیادی وجود داشت، با توجه به شرایط کشور و افزایش تجربه همه به یک تعریف خاص و کوتاه رسیده‌اند.

وی افزود: در واقع تاب‌آوری و مقاوم‌سازی اقتصاد در برابر تکان‌های داخلی و خارجی مؤثر بر اقتصاد ایران تعریف مشترک امروز از اقتصاد مقاومتی است که مقام‌معظم‌رهبری از سال ۸۹ آن را مطرح و در سال‌های اخیر سیاست‌های آن را ابلاغ فرمودند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: این نوع اقتصاد در برخی کشورهای توسعه یافته نیز مورد استفاده و توجه بوده و رهبر انقلاب این مفهوم را بومی‌سازی کردند تا مشکلات اقتصادی با تهدیدات و فشارهای آمریکا بیش‌تر نشود.

فولادگر تصریح کرد: در واقع درخواست مردم این است که با اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی، تأثیر و تکان‌های شکننده بر اقتصاد ایران کاهش یابد و این امر یک هنر محسوب می‌شود.

رییس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس با بیان این‌که باید همواره اقتصاد را مقاوم کنیم، تا آسیب نبیند، افزود: نوسان اقتصادی و پس از آن مطرح شدن برجام و سپس مباحث پسابرجام، ۴ سال کشور را درگیر کرد و اقتصاد را معطل نگه داشت و فرصت را از دست دادیم و این گونه مدیریت، توسعه و پیشرفت به همراه نخواهد داشت.

فولادگر با بیان این‌که اجرای اقتصاد مقاومتی مستلزم اتحاد هر ۳ قوه است، اضافه کرد: دولت به تنهایی در تحقق اقتصاد مقاومتی موفق نخواهد بود و این امر در دو سال گذشته دولت به تنهایی مباحث اقتصاد مقاومتی را با تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی در دولت مشخص شده به گونه‌ای که تنها طرح‌های دولت برای افتتاح اولویت‌بندی شد.

وی با اشاره به برخی از رئوس اقتصاد مقاومتی بیان کرد: مردمی کردن از مهم‌ترین بندهای این سیاست‌هاست و تا زمانی که همچون دوران دفاع مقدس، بار اقتصاد مقاومتی را بر دوش تولیدکنندگان در سطح کشور نگذاریم قفل اقتصاد گشوده نمی‌شود.

وی ادامه داد: شرط این کار هم اصلاح ساختار دولت، کوچک کردن بدنه آن که سنگین و تنبل شد، شفاف‌سازی و مبارزه جدی با فساد و لزوم جذب سرمایه‌ها به سمت تولید است.

رییس کمیسیون ویژه تولید ملی مجلس تصریح کرد: دولت تصدی‌گری را کم کند و زمینه حضور مردم در میدان را از طریق شرکت‌های تولید تعاونی و اصناف و واحدهای کوچک فراهم کند.

فولاد گرد تأکید کرد: حاکمیت باید بسترهای لازم را برای تولید فراهم کرده و تولیدکننده نیز به حداکثر بهره‌وری و رقابت‌پذیر توجه جدی داشته باشد و تولید را با بالا‌ترین کیفیت عرضه کند و در عین حال قیمت تمام شده را به کم‌ترین میزان برساند.

وی با بیان وجود انواع قانون‌های حمایتی از تولیدکنندگان، مشکل را در اجرای نادرست این قوانین دانست و گفت: گویا برخی از دستگاه‌ها، کارخانه مجوزسازی شده‌اند و کارکنانش تنها برای ایجاد مانع برابر تولیدکنندگان حقوق می‌گیرند.

نماینده مجلس شورای اسلامی بحث دیگر در تحقق اقتصاد مقاومتی را تکمیل زنجیره تولید دانست و گفت: ارزش‌افزوده در تکمیل زنجیره تولید محقق می‌شود که متأسفانه در داخل کشور تولید به صورت جزیره‌ای است اما در برخی نقاط به سمت تکمیل زنجیره تولید گام برداشته شده و باید از آن حمایت شود.

وی افزود: چرا باید بیش از ۹۳درصد دانه‌های روغنی برای تولید داخلی ایران از خارج وارد شود و از سوی دیگر با خطر محصولات تراریخته مواجه باشیم

 

در این مراسم نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه یزد، چند تن از ائمه جمعه شهرستان‌ها، فرماندهان سپاه و نیروی انتظامی، مسؤولان شورای تأمین، مدیران بخش‌های دولتی و خصوصی حضور داشتند، استاندار و مسؤولان استانداری در این مراسم حضور نداشتند.