نایبرییس اتاق بازرگانی ایران عمیقتر و باکیفیتتر شدن روابط بینالمللی اقتصادی، بر عهده اتاقهای مشترک است هیأت مدیره جدید اتاق مشترک ایران و ارمنستان با نایبرییس اتاق ایران دیدار کرد. در این نشست بر لزوم فعال شدن اتاقهای مشترک در شناسایی فرصتهای تجاری و جمعآوری اطلاعات جامع از وضعیت اقتصادی کشور مقابل مورد تأکید قرار […]
نایبرییس اتاق بازرگانی ایران
عمیقتر و باکیفیتتر شدن روابط بینالمللی اقتصادی، بر عهده اتاقهای مشترک است
هیأت مدیره جدید اتاق مشترک ایران و ارمنستان با نایبرییس اتاق ایران دیدار کرد. در این نشست بر لزوم فعال شدن اتاقهای مشترک در شناسایی فرصتهای تجاری و جمعآوری اطلاعات جامع از وضعیت اقتصادی کشور مقابل مورد تأکید قرار گرفت.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از پایگاه خبری اتاق ایران، در دیدار هیأت مدیره جدید اتاق مشترک ایران و ارمنستان با نایبرییس اتاق ایران، بر جایگاه این اتاق مشترک در توسعه مناسبات تجاری با منطقه اوراسیا تأکید شد.
پدرامسلطانی، نایبرییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تصریح کرد: اتاق ایران میتواند با کمک اتاقهای مشترک، فرصتهای تجاری را شناسایی کرده و روابط ایران را با کشورهای مختلف بهویژه کشورهای همسایه تقویت کند.
به اعتقاد وی کشورهای همسایه ظرفیتهای خوبی برای همکاریهای اقتصادی با ایران دارند اما متأسفانه تاکنون به آنها بیتوجهی شده است. شاید در جلسات مختلف از ما بپرسند که برنامه بخش خصوصی برای گسترش مناسبات با کشورهای آمریکایجنوبی یا آفریقا چیست؟ در پاسخ به این پرسش همیشه میگویم چرا باید کشورهای همسایه خود را که با آنها اشتراکات فرهنگی و اجتماعی بیشتری داریم و به ما از نظر جغرافیایی نزدیکتر هستند رها کنیم و به کشورهایی فکر کنیم که با این بعد مسافت احتمال توسعه روابط ما با آنها کمتر است؟ هنر این است که ابتدا همسایگان خود را که خوشبختانه ظرفیتهای خوبی برای همکاریهای اقتصادی دارند، در نظر گرفته و سپس به دنبال سایر کشورهای دارای مزیت برای ایران برویم.
نایبرییس اتاق ایران در ادامه به ورود ایران به اتحادیه اوراسیا که بهزودی اتفاق خواهد افتاد اشاره کرد و گفت: این رویداد میتواند فصل جدیدی از روابط را بین ایران و سایر اعضای اتحادیه شکل دهد. البته در توافقات اولیه تا حدی محافظهکارانه عمل شده و تنها ۱۱۰ تا ۱۲۰ قلم کالا مدنظر قرار گرفته که اتاق مشترک ایران و ارمنستان میتواند شرایط گسترش مناسبات ایران در این منطقه را با اصلاح توافق انجام شده و افزایش تعداد اقلام کالایی، مهیا کند.
سلطانی ادامه داد: توجه داشته باشید که روابط سیاسی خوب بین ایران و ارمنستان نیز نقطه قوتی است که میتواند به رشد و تقویت مناسبات اقتصادی کمک کند. این حمایت سیاسی بسیار ارزشمند است.
وی در خاتمه اتاقهای مشترک را موتور محرک اتاق ایران دانست و تصریح کرد: اتاق ایران تنها وظیفه سیاستگذاری و نظارت را برعهده دارد، بدین ترتیب در امور بینالمللی این اتاقهای مشترک هستند که باید کنشگرانه وارد میدان شوند و به عمیقتر و باکیفیتتر شدن روابط بینالمللی اقتصادی کمک کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.