برگزاری مناقصات ۷ گروه کالا در صنعت نفت

معاون وزیر نفت خبرداد برگزاری مناقصات ۷ گروه کالا در صنعت نفت ضرورت توجه سازندگان داخلی به استانداردسازی معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری، بر ضرورت توجه سازندگان داخلی به دو اصل کیفیت و مطابقت با استاندارد‌ها در ساخت تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت تأکید کرد. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از […]

معاون وزیر نفت خبرداد

برگزاری مناقصات ۷ گروه کالا در صنعت نفت

ضرورت توجه سازندگان داخلی به استانداردسازی

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری، بر ضرورت توجه سازندگان داخلی به دو اصل کیفیت و مطابقت با استاندارد‌ها در ساخت تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت تأکید کرد.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از وزارت نفت، حبیبا…بیطرف در نمایشگاه بینالمللی و تخصصی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی شیراز گفت: تجهیزات صنعت نفت را نمیتوان دست‌کم گرفت؛ زیرا کوچک‌ترین خللی در یک تجهیز میتواند خسارت‌های جبرانناپذیری به همراه داشته باشد و منجر به اتلاف وقت و هزینه شود.

وی با اشاره به اینکه وزارت نفت در طرح بومی‌سازی ۱۰ گروه خانواده کالاهای پرمصرف صنعت نفت، ارزیابی فناورانه ساخت محصولات را با همکاری دانشگاه صنعتی شریف در دستور کار دارد، ادامه‌داد: افزون بر این‌که باید از کیفیت در ساخت تجهیزات مطمئن شویم، سازندگان داخلی طرف قرارداد باید برنامه انتقال فناوری را نیز ارایه دهند.

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری از برگزاری مناقصات ۷ گروه کالایی و امضای بالغ بر ۵۰ قرارداد در مسیر تحقق اهداف این طرح خبر داد و گفت: در این میان، برخی شرکتهای طرف قرارداد، در حال تأمین منابع اولیه و ایجاد خط تولید هستند و برخی دیگر هم در حال تولید کالای مدنظر هستند و به‌زودی آن را ارایه خواهند داد.

بیطرف گفت: افزون بر طرح بومیسازی ۱۰ گروه خانواده کالاهای پرمصرف صنعت نفت، پروژه توانمندسازی و ظرفیتسازی داخلی در قراردادهای جدید نفتی شامل زمینهسازی انتقال فناوری از طریق شرکتهای اکتشاف و تولید با مشارکت شرکت‌های معتبر بینالمللی هم در مسیر توانمندسازی شرکتهای ایرانی در دستور کار وزارت نفت قرار دارد.

وی با اشاره به همکاریهای گسترده وزارت نفت با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور، از پروژههای انتقال و توسعه فناوری بخش بالادست و پایین‌دست که با امضای ۹ قرارداد توسعه فناورانه میدان‌های نفتی در بخش بالادست و امضای ۱۲ قرارداد تولید محصولات فناورانه در بخش پایین دست صنعت نفت همراه بوده است، به عنوان مصادیق این همکاری نام برد.

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری که در آیین گشایش نمایشگاه بینالمللی و تخصصی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی شیراز سخن می‏‌گفت، به دانشگاه شیراز هم اشاره کرد و افزود: این دانشگاه هم در قراردادهای فناورانه بالادست و هم در قراردادهای فناورانه پایین‌دست با شرکتهای اصلی وزارت نفت همکاری میکند.

بیطرف با اشاره به ظرفیت‌های بسیار صنعت نفت و گاز ایران و برنامههای اساسی وزارت نفت برای بهرهبرداری بهینه از این ظرفیت‌ها، اظهار امیدواری کرد با توسعه میدان‌ها در قالب الگوی جدید قراردادهای نفتی، اجرای بسته ۵ میلیارد دلاری قراردادهای نگهداشت و افزایش تولید و بازسازی و نوسازی تأسیسات روسطحی، گامهای مؤثری در این مسیر برداشته شود.

 

دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی و تخصصی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی شیراز، از عصر یکشنبه (۲۳ مهرماه) در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی استان فارس در شیراز آغاز به‌کار کرده است و فردا (۲۶ مهرماه) به‌کار خود پایان میدهد.