بهبود ۷ پلهای رتبه رقابتپذیری اقتصاد ایران در جهان آخرین گزارش مجمع جهانی اقتصاد نشان میدهد جمهوریاسلامیایران در سال ۲۰۱۷ میلادی با ۷ پله صعود از نظر شاخص رقابتپذیری به رتبه شصت و نهم میان ۱۳۷ کشور جهان دست یافته است. به گزارش ایرنا، معاونت اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی آخرین گزارش مجمع جهانی […]
بهبود ۷ پلهای رتبه رقابتپذیری اقتصاد ایران در جهان
آخرین گزارش مجمع جهانی اقتصاد نشان میدهد جمهوریاسلامیایران در سال ۲۰۱۷ میلادی با ۷ پله صعود از نظر شاخص رقابتپذیری به رتبه شصت و نهم میان ۱۳۷ کشور جهان دست یافته است.
به گزارش ایرنا، معاونت اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی آخرین گزارش مجمع جهانی اقتصاد درباره شاخص رقابت پذیری در سال ۱۸- ۲۰۱۷ میلادی را ترجمه و منتشر کرده است.
بررسی این گزارش نشان میدهد جمهوریاسلامیایران در زیرشاخص الزامهای اساسی، به سبب برخورداری از محیط اقتصاد کلان، بهداشت و آموزش ابتدایی و زیرساختهای مناسب رتبه پنجاه و پنجم جهانی را به خود اختصاص داد و نسبت به پارسال ۶ پله صعود کرد.
همچنین کشورمان در زیرشاخصهای تقویت کارآیی و عوامل نوآوری و بلوغ به ترتیب جایگاههای هشتاد و سوم و هشتاد و یکم را احراز کرد و نسبت به پارسال به ترتیب ۶ و ۲۰ رتبه ارتقا یافت.
زیرشاخص الزامهای اساسی شامل ۴ رکن نهادها، زیرساختها، محیط اقتصادکلان و بهداشت و آموزش ابتدایی است که ایران در رکن محیط اقتصاد کلان، بهترین رتبه یعنی چهل و چهارم و در رکن نهادها بدترین جایگاه یعنی هشتاد و پنجم را کسب کرد.
مرحله دوم توسعه (تقویت کارایی) نیز از نظر ارکان رقابت، شامل آموزش عالی و تربیت نیروی انسانی، کارایی بازار کالا، کارایی بازار نیروی کار، توسعه بازار مالی، آمادگی فناورانه و اندازه بازار است.
بهترین رتبه ایران در این مرحله از توسعه مربوط به اندازه بازار است که رتبه نوزدهم را میان ۱۳۷ کشور جهان به خود اختصاص داد.
بدترین رتبه به کارایی بازار نیروی کار اختصاص داشت.
زیر شاخص عوامل نوآوری و بلوغ شامل دو رکن بلوغ و مهارتهای کسبوکار و نوآوری است که ایران به ترتیب رتبههای نود و هفتم و شصت و ششم را کسب کرد و نسبت به پارسال به ترتیب ۱۲ و ۲۳ پله ارتقا یافت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.