حفظ ارزش پول ملی با تاکتیک ضد تورمی

حفظ ارزش پول ملی با تاکتیک ضد تورمی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس‌شورای‌اسلامی گفت: حفظ ارزش پول ملی به‌صورت دستوری غیرکارشناسی است. علی‌قربانی در خصوص تقویت پول ملی گفت: حفظ ارزش پول ملی یکی از وظایف بانک مرکزی است که البته انجام این مهم باید براساس اتخاذ تدابیر صحیح اقتصادی باشد. به گزارش […]

حفظ ارزش پول ملی با تاکتیک ضد تورمی

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس‌شورای‌اسلامی گفت: حفظ ارزش پول ملی به‌صورت دستوری غیرکارشناسی است.

علی‌قربانی در خصوص تقویت پول ملی گفت: حفظ ارزش پول ملی یکی از وظایف بانک مرکزی است که البته انجام این مهم باید براساس اتخاذ تدابیر صحیح اقتصادی باشد.

به گزارش خانه‌ملت، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس‌شورای‌اسلامی افزود: دستوری نگه‌داشتن حفظ ارزش پول ملی کشور در برابر ارزهای خارجی غیرکارشناسی و غیرقابل قبول است چرا که انجام این کار بیش از یک مقطع زمانی امکان‌پذیر نیست.

نماینده مردم بجنورد، گرمه و جاجرم، مانه و سملقان و راز و جرگلان در مجلس‌شورای‌اسلامی ادامه‌داد: قطعاً یکسان‌سازی نرخ ارز نیز به‌صورت دستوری ممکن نمی‌شود و برای انجام این مهم نیاز به اعمال سیاست‌های اقتصادی مؤثر و کسب درآمدهای ارزی پایدار است.

بی توجهی به رشد تورم مؤلفه تشدیدکننده کاهش ارزش پول ملی

این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: رشد تورم در کاهش ارزش پول ملی تأثیر‌گذار است، بنابراین باید با کنترل نرخ تورم و همچنین تقویت تولید ملی تلاش کرد تا قدرت پول ملی ارتقا یابد.

قربانی در ادامه گفت‌وگوی خود با خانه ملت تصریح‌کرد: دستیابی به رشد اقتصادی پایدار لازمه تقویت پول ملی است و در این راستا باید مسایل تولیدکنندگان و صادرکنندگان کشور رفع شود.

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس‌شورای‌اسلامی افزود: در حال حاضر کشور از منابع و ظرفیت‌های خوبی برای تولید ثروت برخوردار است که با نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی و تولید ثروت می‌توان ارزش پول ملی را تقویت کرد.