چربیهای اُمگا۶ به پیشگیری از دیابت نوع۲ کمک میکند ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ به شکل قابل توجهی از طریق مصرف رژیمغذایی غنی از چربیهای پلیاشباع نشده امگا۶ کاهش مییابد. به گزارش مهر، یافتههای محققان مؤسسه جرج در سیدنی استرالیا نشان میدهد امگا۶ که در حبوبات و روغن دانههای نظیر روغن سویا و آفتابگردان و […]
چربیهای اُمگا۶ به پیشگیری از دیابت نوع۲ کمک میکند
ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ به شکل قابل توجهی از طریق مصرف رژیمغذایی غنی از چربیهای پلیاشباع نشده امگا۶ کاهش مییابد.
به گزارش مهر، یافتههای محققان مؤسسه جرج در سیدنی استرالیا نشان میدهد امگا۶ که در حبوبات و روغن دانههای نظیر روغن سویا و آفتابگردان و مغزیجات آجیلی یافت میشود، فواید زیادی برای سلامت دارد و از توصیههای بالینی برای افزایش مصرف موادغذایی سرشار از امگا۶ دفاع میکند.
جیسونوو، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «یافتههای ما نشان میدهد یک تغییر ساده در رژیمغذایی ممکن است از افراد در مقابل ابتلا به دیابت نوع۲ که به سطح هشدار در جهان رسیده است، کمک کند.»
به گفته محققان، هر چقدر میزان نشانگرهای امگا۶ خون بالاتر باشد، احتمال ابتلا به دیابت نوع۲ کمتر میشود.
مطالعات اخیر این دغدغه را ایجاد کرده بود که ممکن است امگا۶ تأثیرات منفی سلامت نظیر التهاب که منجر به افزایش ریسک بیماریهای مزمن میشود را به همراه داشته باشد.
حال محققان دریافتهاند افرادی که دارای بالاترین میزان اسید لینولئیک، چربی اصلی امگا ۶، در خونشان باشند، ۳۵ درصد کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ در مقایسه با افرادی که حداقل مقدار آن را دارند، هستند.
محققان دادههای مربوط به ۲۰ مطالعه شامل ۳۹۷۴۰ نفر را از ۱۰ کشور جهان بررسی کردند.
اسید لینولئیک با ریسک کمتر ابتلا به دیابت همراه بود، در حالیکه میزان اسید آراکیدونیک با ریسک بالاتر یا پایینتر ابتلا به دیابت ارتباط چشمگیری نداشت. اسید لینولئیک در بدن تشکیل نشده و تنها از طریق رژیم غذایی قابل دستیابی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.