۷۰درصد اعتبارات برنامه پنجم در حوزه ورزش همگانی روی کاغذ ماند

۷۰درصد اعتبارات برنامه پنجم در حوزه ورزش همگانی روی کاغذ ماند عضو فراکسیون ورزش مجلس از وزیر ورزش خواست برای رصد نحوه اجرای مصوبات برنامه ششم کارگروهی تشکیل دهد. به گزارش خانه‌ملت، قاسم‌احمدی‌لاشکی با اشاره به لزوم گسترش ورزش همگانی و نقش آن در ایجاد جامعه سالم به لحاظ جسمی و روحی گفت: توجه به […]

۷۰درصد اعتبارات برنامه پنجم در حوزه ورزش همگانی روی کاغذ ماند

عضو فراکسیون ورزش مجلس از وزیر ورزش خواست برای رصد نحوه اجرای مصوبات برنامه ششم کارگروهی تشکیل دهد.

به گزارش خانه‌ملت، قاسم‌احمدی‌لاشکی با اشاره به لزوم گسترش ورزش همگانی و نقش آن در ایجاد جامعه سالم به لحاظ جسمی و روحی گفت: توجه به ورزش قهرمانی و اهتزار پرچم کشور در مجامع بین‌المللی بسیار خوب است و باید تقویت شود و می‌تواند در حوزه سیاسی نیز کشور را ارتقا ببخشد اما مهم‌تر از آن ورزش همگانی است چراکه ورزش همگانی سلامت جامعه را در پی دارد.

نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس‌شورای‌اسلامی با بیان این‌که امروز در حوزه بهداشت و درمان یا در حوزه رفع آسیب‌های اجتماعی مثل اعتیاد و امثالهم رقم بسیاری هزینه می‌شود، افزود: هرچه بتوانیم فضا را به سمت ورزش همگانی ببریم، طبیعتاً می‌توان از هدر رفت بخش اعظمی از هزینه‌ها جلوگیری کرد.

عضو فراکسیون ورزش مجلس‌شورای‌اسلامی در ادامه تصریح‌کرد: ورزش همگانی چند سالی به خوبی جا افتاد اما از یک سطحی بالاتر نرفت و در یکی دو سال اخیر روند رو به رشدی را در آن نمی‌بینیم؛ بنابراین باید فرهنگ‌سازی صورت گیرد و رسانه‌ها، صدا و سیما و … همه باید تلاش کنند تا این فرهنگ در جامعه تزریق شود که بحث ورزش همگانی یکی از اصول اولیه زندگی یک فرد شود و بتواند از یک کودک تا یک سالمند را توأمان شامل شود.

نایب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تبریک روز تربیت بدنی و ورزش گفت: امیدواریم توجهی بیش از گذشته به ورزش همگانی شود و البته فراکسیون ورزش مجلس نیز در بحث ورزش همگانی می‌تواند نقش مهمی را ایفا کرده و کمک بزرگی باشد و همچنین ‌در بخش سلامت و تقویت جامعه و سلامت جسم و روح مساعدت ویژه‌ای را به عمل آورد.

وی با بیان این‌که مجلس در برنامه ۵ساله توسعه ششم اعتبارات خوبی برای ورزش‌های همگانی در نظر گرفت، خاطرنشان‌کرد: اگر وزارت ورزش و جوانان تلاش کند، می‌تواند امتیازات خوبی را بگیرد اما اگر بخواهد روال عادی را طی کند و در حد نوشتن کاغذی در دست باشد در وضعیت پیشرفت پروژه‌ها فرقی نخواهد کرد.

این نماینده مجلس دهم با انتقاد از این‌که حدود ۳۰درصد از اعتبارات برنامه ۵ساله پنجم در زمینه توسعه ورزش‌های همگانی اجرایی شد، افزود: برنامه نوشته شد اما ۷۰درصد آن اجرایی نشد؛ نوشتن قانون خوب کفایت نمی‌کند بلکه باید به خوبی اجرا شود و شخص وزیر باید کارگروهی را تشکیل دهد و مصوبات برنامه ششم را رصد کند و به دنبال کار برای اجرایی شدن آن باشد و هر جا که مانعی دید از مجلس، دولت و… کمک بخواهد.

احمدی‌لاشکی تصریح کرد: مقرر شد با بخشی از درآمد حاصل از عوارض ارزش افزوده سالن‌های ورزشی جدید در روستا‌‌ها ساخته شود و این مسایل نیاز به پیگیری وزیر دارد که بتواند اعتبارات را محقق کند.

 

عضو مجمع نمایندگان استان مازندران در مجلس‌شورای‌اسلامی افزود: زیرساخت‌های ورزش، ورزش همگانی و سایر رشته‌های ورزشی مهم است و مجلس انصافاً در برنامه ششم در بحث ورزش‌ توجه ویژه‌ای داشته است؛ با این حال اگر قرار است اتفاقات خوبی بیفتد، باید امور با دقت بیش‌تر پیگیری شوند.