رکود اقتصادی، مسایل بانکی و مالیاتی ۳ چالش اصلی واحدهای صنعتی

  نایب رییس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی اصفهان مهم‌ترین مشکل واحدهای صنعتی استان را رکود اقتصادی، مسایل مالی و بانکی و مسایل مالیاتی برشمرد و گفت: اجرا نشدن قوانین، کمبود نیروی متخصص و ضعف تکنولوژی از دیگر مسایل واحدهای صنعتی است. به گزارش ایمنا، مجتبی ملااحمدی در نخستین جلسه کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی اصفهان در […]

 

نایب رییس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی اصفهان مهم‌ترین مشکل واحدهای صنعتی استان را رکود اقتصادی، مسایل مالی و بانکی و مسایل مالیاتی برشمرد و گفت: اجرا نشدن قوانین، کمبود نیروی متخصص و ضعف تکنولوژی از دیگر مسایل واحدهای صنعتی است.

به گزارش ایمنا، مجتبی ملااحمدی در نخستین جلسه کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی اصفهان در سال ۹۵، اظهار کرد: تنها ۲۶ درصد واحدهای صنعتی استان دارای واحد بازاریابی و فروش هستند و ۱۱ درصد اقدام به صادرات می‌کنند.

وی تأکید‌ کرد: کمیسیون صنایع اتاق اصفهان براساس مهم‌ترین مشکلات واحدهای صنعتی استان استراتژی خود را تدوین کرده و در این استراتژی به مسایل و مشکلات دامنگیر این واحد‌‌ها تأکید شده است.

ملااحمدی مأموریت اصلی کمیسیون صنایع اتاق را توانمندسازی فعالان حوزه کسب ‌و کار در زمینه تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری، تقویت و توسعه فرهنگ تولید مشارکتی و توانمندسازی و بازاریابی و توسعه بازار پیمانکاران برشمرد و گفت: براساس مأموریت اصلی کمیسیون صنایع یکی از کمیسیون‌های مؤثر و پویای اتاق در سلسله مراتب، تصمیم‌سازی برای اتاق اصفهان در جهت مشورت به ۳ قوه در ارتباط با مسایل اقتصادی و صنعتی بنگاه‌های کوچک، متوسط و بزرگ استان اصفهان به شمار خواهد رفت.

مشاور استراتژیک کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه با ارایه برنامه استراتژیک کمیسیون، گفت: وضعیت کلی صنایع استان به ۶۹ درصد فعال و ۳۱ درصد غیرفعال تقسیم‌بندی شده و این در حالیست که از میان واحدهای فعال ۳۲ درصد کم‌تر از ۲۵ درصد ظرفیت و ۳۰ درصد بین ۲۵ تا ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند.

حمیدرضا رناسی افزود: ایجاد انسجام، هماهنگی و همکاری مابین فعالان اقتصادی، صنعتی و مجموعه‌های اثرگذار در صنعت به منظور هم افزایی اطلاعاتی در جهت شناسایی وضعیت موجود و ترسیم وضعیت مطلوب در راستای تحقق رشد و توسعه اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار در استان اصفهان به عنوان بیانیه مأموریت کمیسیون در نظر گرفته شده است.

مظفر چلمقانی، عضو کمیسیون در این جلسه با اشاره به برگزاری همایش نساجی در اسفند سال گذشته، گفت: تشکیل کارگروه‌های تخصصی پیرامون وضعیت نساجی و ارایه راهکار و پیشنهاد به دولت برای سیاست‌گذاری در بخش نساجی از دستاوردهای این همایش بود.

امیر مسعودهادی‌پور، مسؤول کمیته صنایع غذایی کمیسیون در این جلسه گفت: تولیدکنندگان صنایع غذایی استان اصفهان با سخت‌گیری‌های بسیار روبه‌رو هستند و به همین دلیل برخی از واحد‌‌ها به سایر استان‌ها انتقال یافته است.

مسؤول کمیته فولاد و متالوژی کمیسیون در این جلسه گفت: دستورالعمل‌های قانون رفع موانع تولید که سال گذشته در مجلس به تصویب رسید، هنوز اجرایی نشده است.

 

سیدحسن موسوی خواستار ایجاد سیستم نظارتی از سوی دولت و مجلس برای اجرای صحیح قوانین شد و تأکید کرد: بسیاری از قوانین جاری می‌تواند مشکلات واحدهای صنعتی را برطرف کند ولی این قوانین اجرا نمی‌شود مانند قانون حداکثر ساخت داخل و قانون رفع موانع تولید و بهبود مستمر محیط کسب و کار شد.