جدیدترین کتاب اتاق تهران منتشر شد ثبات، افیون کسبوکارها به کمک کارآفرینان میآید «ثبات افیون کسبوکارها، استراتژیهای توسعه برای مدیران و کارآفرینان» نوشته روپرتمرسون توسط اتاق تهران منتشر شد. مدلهای توسعه، توانمندسازیهای توسعه، موانع توسعه، اندازهگیری و توصیف توسعه، رشد مالی، مردم و توسعه، انواع مختلف توسعه، برنامهریزی برای توسعه، آینده توسعه عناوین ۹ فصل […]
جدیدترین کتاب اتاق تهران منتشر شد
ثبات، افیون کسبوکارها به کمک کارآفرینان میآید
«ثبات افیون کسبوکارها، استراتژیهای توسعه برای مدیران و کارآفرینان» نوشته روپرتمرسون توسط اتاق تهران منتشر شد.
مدلهای توسعه، توانمندسازیهای توسعه، موانع توسعه، اندازهگیری و توصیف توسعه، رشد مالی، مردم و توسعه، انواع مختلف توسعه، برنامهریزی برای توسعه، آینده توسعه عناوین ۹ فصل این کتاب است.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی اتاق بازرگانی تهران روپرتمرسون در مقدمه این کتاب مینویسد: سالها تجربه به مدیران موفق نشان داده که مدیریت، آنچنان که از بیرون به نظر میرسد کار آسانی نیست. نمیتوان با بیرون کردن چند نفر و جابهجا کردن نیروها انتظار داشت که همه مشکلات سازمان حل شود. میفهمند که مشکلات و مسایل همچون مایعات سیال هستند و حتی اگر تمام انرژی خود را برای حل تکتک مسایل بهکار گیرند، باز هم سال آینده پیچیدهتر خواهد شد و شما بهعنوان مدیر نمیتوانید از راهحلهای سال گذشته برای حل مسایل جدید استفاده کنید. حتی اگر این روش توسعه منجر به موفقیت شود بهعنوان مدیر سازمان وضعیت اداری را به چالشی دعوت خواهید کرد که موفقیتهای گذشته را در معرض تهدید قرار میدهد. درحالیکه در توسعه پایدار موفقیت زمانی به دست میآید که کارهای غیرضروری سال گذشته در سال جدید انجام نشود.
روپرتمرسون، از اساتید دانشگاه بیزنس لندن است که در زمینه استراتژیهای توسعه شرکت و کارآفرینی تدریس میکند. او در سال ۲۰۱۵ جایزه بهترین استاد را از مؤسسههای LBS و INSEAD دریافت کرد. مرسون پیشتر یکی از اعضای مؤسسه بینالمللی BDO بوده و در حال حاضر در زمینه مشاوره رشد و توسعه شرکتها فعالیت دارد و چند کتاب هم نوشته است. وی ثبات افیون کسبوکارها را با طرح داستانی درباره ۴ نفر که مالک یک شرکت نرمافزاری هستند، آغاز میکند. شرکتی که مدیران آن باید در مورد واگذاری و فروش شرکت یا ادامه فعالیت آن تصمیم بگیرند. سرنوشت شرکت نرمافزاری در انتهای مقدمه مرسون معلوم میشود اما برای دانستن چگونگی تصمیمگیری مدیران آن باید کتاب را بخوانید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.