معاون امور معادن وزیر صنعت خبر داد اصلاح مجوز معدنی شرط افزایش بهرهبرداری از معادن معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت گفت: در رابطه با افزایش بهرهبرداری از معادن مخالفتی وجود ندارد، اما این امر مشروط به اصلاح مجوز برداشت معدنی و رعایت برخی مسایل ایمنی است. به گزارش مهر، جعفرسرقینی اظهارداشت: مشکلاتی […]
معاون امور معادن وزیر صنعت خبر داد
اصلاح مجوز معدنی شرط افزایش بهرهبرداری از معادن
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت گفت: در رابطه با افزایش بهرهبرداری از معادن مخالفتی وجود ندارد، اما این امر مشروط به اصلاح مجوز برداشت معدنی و رعایت برخی مسایل ایمنی است.
به گزارش مهر، جعفرسرقینی اظهارداشت: مشکلاتی که در بحث مالیات وجود دارد ابتدا مربوط به بخش ساختاری و مکانیزه نبودن فرایند خرید و فروش است، بنابراین بسیاری از معاملات دولت رسماً در جایی ثبت نمیشوند.
وی افزود: در گذشته صنایع ساختمانی بیشتر مورد توجه بوده و این امر به افزایش درآمد صاحبان معادن کمک به سزایی میکرد.
معاون امور معادن وزیر صنعت بیانداشت: تا پیش از سال ۸۹ مالیات برای دولت صرفاً برای تنظیم امور و ثبت آمار صورت میگرفت، در حالی که در حال حاضر مالیات به عنوان بخشی از درآمد دولت قرار گرفته است.
سرقینی اذعانکرد: در سال ۹۲ که بر سر کار آمدم اولین چالشی که با آن مواجه شدم این بود که یکهزار و ۸۰۰ میلیارد تومان مالیات دولتی برای حوزه معدن پیشبینی شده بود که این مقدار را نداشتیم و همین امسال هم نداریم.
وی ادامهداد: سال گذشته ۴۳۰ میلیارد تومان مالیات از معادن گرفته شد که ۳۲۰میلیارد تومان آن مربوط به صنایع معدنی دیگر و ۱۱۰میلیارد تومان مربوط به فعالان سنگ بود.
معاون امور معادن وزیر صنعت تصریحکرد: برای سال آینده نیز حدود ۷۰۰ میلیارد تومان به عنوان درآمد دولت از معادن در نظر گرفته شده است که پرداخت ۵۰۰میلیارد تومان از این مقدار را وزارت صنعت و معدن تقبل خواهد کرد.
سرقینی گفت: به هیچ عنوان با افزایش بهرهبرداری از معادن مخالفت نمیکنیم و تا آنجایی که معادن استعداد بهرهبرداری داشته باشند میتوان از آنها استفاده کرد و حتی با افزایش ۵۰ درصدی برداشت از معادن هم مخالفتی نخواهد شد و استان موظف به اعطای پروانه بهرهبرداری به معدنداران ظرف دو هفته است.
وی اضافه کرد: معدنداران باید بدانند که افزایش بهرهبرداری از ظرفیت معادن، مستلزم اصلاح بهرهبرداری، صیانت از ماده معدنی و ایمنی است که باید این مسایل رعایت شود.
معاون امور معادن وزیر صنعت خاطرنشانساخت: در بحث عوارض نیز در بسیاری از موارد این عوارض وجود دارد و هر کسی به عنوان شهروند این عوارض را پرداخت میکند.
سرقینی تشریحکرد: همچنین بخشودگی جرایم دیرکرد مالیات نیز با توجه به وجود ۶ هزار معدن فعال در کشور در دولت مصوب شد و هر کدام از معدنداران که میخواهند جرایم دیرکردشان بخشوده شود باید تا دهم دیماه ۹۶ اصل مبلغ مالیات خود را تا پایان سال ۹۵ تسویه کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.