ابداع پوست قابل انعطافی که حس لامسه دارد

ابداع پوست قابل انعطافی که حس لامسه دارد مهندسان آمریکایی موفق به ابداع پوستی شده‌اند که قابلیت انعطاف دارد و می‌تواند ارتعاشات و نیروهای برشی (نیروهایی که در جهت ایجاد برش بر جسم اعمال می‌شود) را حس کند. به گزارش ایرنا، این پوست که توسط مهندسان دانشگاه واشنگتن و یو.سی.ال.ای در آمریکا ابداع شده است […]

ابداع پوست قابل انعطافی که حس لامسه دارد

مهندسان آمریکایی موفق به ابداع پوستی شده‌اند که قابلیت انعطاف دارد و می‌تواند ارتعاشات و نیروهای برشی (نیروهایی که در جهت ایجاد برش بر جسم اعمال می‌شود) را حس کند.

به گزارش ایرنا، این پوست که توسط مهندسان دانشگاه واشنگتن و یو.سی.ال.ای در آمریکا ابداع شده است می‌تواند بر هر بخش از بدن یک ربات یا یک پروتز کشیده شود تا اطلاعات دقیقی را در مورد نیروهای برشی و ارتعاشی که برای انجام کارهای مختلف حیاتی است، انتقال دهد.

با پیچاندن این پوست حسگر به دور یک انگشت یا هر بخش دیگر یک ربات یا دستگاه پروتزی می‌توان به آنها حس لامسه داد. این پوست اطلاعات لمسی را با دقت و حساسیت مشابه پوست انسان اندازه می‌گیرد و می‌تواند به اندازه زیادی توانایی ربات‌‌ها را برای انجام هر کاری از رویه‌های پیچیده جراحی و صنعتی گرفته تا تمیز کردن آشپزخانه تقویت کند.

به گفته محققان با تقلید از فیزیولوژی انسانی در یک پوست الکترونیک انعطاف‌پذیر، آنها به یک سطح حساسیت و دقت رسیدند که با دست‌های انسان سازگار است.

 

آنها این موفقیت را یک پیشرفت مهم عنوان کردند و گفتند حس لامسه برای کاربردهای پروتزی و رباتیک بسیار مهم است که در نهایت توانسته‌اند این حس را برای ربات‌‌ها و پروتز‌‌ها ایجاد کنند.