برگرخوری در دور دنیا

برگرخوری در دور دنیا کم‌تر کسی پیدا می‌شود که بگوید من فست‌فود دوست ندارم! در همه جای دنیا این فست‌فودهای خوشمزه طرفدارهای پروپاقرصی دارند که هیچ جوری راضی نمی‌شوند خودشان را از این غذا محروم کنند! اما شاید در دنیا هیچ غذایی مثل برگر‌ها تا این حد پرطرفدار نباشد. نانی خوشمزه که لای آن گوشت […]

برگرخوری در دور دنیا

کم‌تر کسی پیدا می‌شود که بگوید من فست‌فود دوست ندارم! در همه جای دنیا این فست‌فودهای خوشمزه طرفدارهای پروپاقرصی دارند که هیچ جوری راضی نمی‌شوند خودشان را از این غذا محروم کنند! اما شاید در دنیا هیچ غذایی مثل برگر‌ها تا این حد پرطرفدار نباشد. نانی خوشمزه که لای آن گوشت برشته به همراه خوراکی‌های لذیذ گذاشته می‌شود، می‌تواند دهان همه را آب بیندازد.

برگر استرالیا

برگر استرالیا خیلی پر و پیمان است! یعنی روی آن تکه گوشت برگر، خوراکی‌هایی مثل تخم‌مرغ نیمرو، یک برش آناناس و یک برش چغندر گذاشته می‌شود. شیرینی آناناس مزه شور گوشت را کم‌تر می‌کند و مزه‌ای دلچسب به این برگر می‌دهد. چغندر را هم لای ساندویچ می‌گذارند چون فکر می‌کنند مزه خوبی به برگر می‌دهد، البته فکر نمی‌کنیم چغندر با نان چندان به مذاق ما ایرانی‌ها خوش بیاید!

برگر فرانسوی

فکر می‌کنید فرانسوی‌ها چگونه برگر مخصوص خودشان را اختراع کردند و چگونه برگر خارجی را به برگر فرانسوی تبدیل کردند؟ آنها بر روی گوشت برگر موادی مثل «پنیر بری» و پیاز سرخ شده می‌گذارند و روی آن را با یک مشت سبزی خشک شده تزیین می‌کنند. با دیدن این غذای خوشمزه مطمئناً از این‌که چگونه فرانسوی‌ها می‌توانند با وجود چنین غذای خوشمزه‌ای تا این حد لاغر باشند، تعجب می‌کنید!

برگر ایرلندی

اگر گذرتان به دوبلین، پایتخت ایرلند افتاد مستقیم به سمت رستوران Jo Burger بروید. همه شهر این رستوران را به برگرهای عجیب و غریبش می‌شناسند! با دیدن منو، لیستی از برگر‌ها را می‌بینید اما ما به شما توصیه می‌کنیم که توجهتان را فقط روی آن برگری جلب کنید که پنیر بز و موز طعم‌دار دارد! شاید فکر کنید این برگر مخلوطی از همه خوراکی‌های بی‌ربط است اما طعم آن همان چیزی است که مدت‌ها منتظرش بودید!

برگر پرویی

آخرش یکی پیدا شد که برگری درست کند که بعد از خوردن آن چندان احساس گناه برای چاق شدن نداشته باشید! در پرو برای درست کردن این برگر از گوشت آلپاکا استفاده می‌شود؛ آلپاکا گونه‌ای از لاما (شتر بی‌کوهان) است که در آمریکای‌جنوبی پیدا می‌شود و «کم‌تر چاق‌کننده‌‌ترین گوشت» دنیاست!

برگر مکزیکی

مکزیک هم مثل بیش‌تر کشورهای دنیا در برگر اصلی تغییراتی داده تا آن را مطابق با مزاج غذایی مردمش کند! برای درست کردن این برگر از پنیر مخصوص «کسوفرسکو» و به جای سس‌های معمول از سس گوآکاموله (سسی با پایه آووکادو) استفاده می‌شود و در آخر هم روی آن فلفل تند هالاپینو می‌گذارند.

برگر ژاپنی

اگر در هنگام برگر خوردن از این‌که نان و کربوهیدرات زیادی می‌خورید، عصبانی هستید! برگر ژاپنی را امتحان کنید. این برگر یک برگر برنجی است و در آن به جای نان‌های گرد و بامزه از برنج استفاده می‌شود. در این برگر همه مواد را در سس سویای شیرین می‌خوابانند و بعد درست می‌کنند.

 

منبع: الی گشت