ابهام بزرگ در انتخابات فدراسیون کشتی پس از پایان مهلت ثبت نام مجمع انتخابات رییس فدراسیون کشتی دو سنگین وزن پیشین تیم ملی به عنوان جدیترین رقبای نشستن روی صندلی ریاست وارد عرصه انتخابات شدند. به گزارش مهر، ثبت نام از کاندیداهای ریاست فدراسیون کشتی از صبح روز شنبه ١٥ مهرماه آغاز شد و تا […]
ابهام بزرگ در انتخابات فدراسیون کشتی
پس از پایان مهلت ثبت نام مجمع انتخابات رییس فدراسیون کشتی دو سنگین وزن پیشین تیم ملی به عنوان جدیترین رقبای نشستن روی صندلی ریاست وارد عرصه انتخابات شدند.
به گزارش مهر، ثبت نام از کاندیداهای ریاست فدراسیون کشتی از صبح روز شنبه ١٥ مهرماه آغاز شد و تا پایان وقت اداری روز ٢٦ مهرماه ادامهداشت. رسولخادم به عنوان نخستین کاندیدا در روز اول ثبت نام کرد و در این مهلت ۱۰ روزه ۹ کاندیدای دیگر هم به جمع مدعیان ریاست فدراسیون کشتی اضافه شدند.
اما در آخرین روز ثبتنام، اتفاقی رخ داد که خیلیها منتظرش بودند. عباسجدیدی از چهرههای گوششکسته و خبرساز شورای شهر قبلی نیز وارد گود شد و با رویکرد رقابت انتخاباتی با رسولخادم برای حضور در مجمع ثبت نام کرد.
این اتفاق در حالی رخ داد که این دو کشتیگیر عنواندار تقریباً هیچوقت حتی در زمان حضور در تیم ملی و تمرینات هم رابطه مطلوبی با یکدیگر نداشتند و حالا باید برای کسب کرسی ریاست فدراسیون با هم به رقابت بپردازند.
خادم از روز ٢٨ مهرماه سال ٩٢ به عنوان سرپرست و از دیماه همان سال با رأی مجمع به عنوان رییس فدراسیون کشتی انتخاب شد. او در این مدت همواره با حمایت رؤسای هیأتها و پیشکسوتان کشتی همراه بود و حالا نیز با تکیه بر همین محبوبیت و جایگاه قصد دارد برای ابقا در فدراسیون کشتی در انتخابات حضور یابد. البته خادم سابقه کنارهگیریهای عجیب و غیرمنتظره هم داشته و هیچ بعید نیست در روزهای آتی همچون انتخابات شورای شهر، کنارهگیری کند. او در آن سالها به رغم اینکه به عنوان فعالترین عضو شورای سوم شهر تهران انتخاب شده بود، قید حضور در شورای چهارم را زد و با توجه به اصرار بسیاری از مدیران شهری ترجیح داد دیگر در شورای شهر نباشد.
اما در سوی دیگر میدان عباسجدیدی قرار دارد و باید بهزودی با حضور در مجمع فدراسیون، برنامههای خود را برای ۴ سال آینده کشتی ایران به اعضای مجمع ارایه دهد. جدیدی پس از ناکامی در شورایشهر و اتفاقات حاشیهای از جمله انتشار عکسهای سلفی با شخصیتهای مختلف، مورد توجه همگان قرار گرفت و بیش از پیش رسانهای شد. برخی از کارشناسان حضور او در انتخابات آتی فدراسیون کشتی را نوعی استفاده از این تریبون برای بیشتر دیده شدن میدانند و برخی دیگر او را گزینهای از سوی معاون وزارت ورزش میخوانند. همان معاونی که ارتباط خوبی با رسول خادم ندارد و بدش هم نمیآید که هر از گاهی در مسیر رییس کنونی فدراسیون سنگاندازی کند.
بعید به نظر میرسد که عباسجدیدی بتواند در این عرصه رقیبی جدی برای حریف سابقش باشد. مگر اینکه اتفاقات دیگری رخ دهد! اتفاقاتی که حتی ممکن است به کنارهگیری رسولخادم از انتخابات و خروج او از حیطه مدیریت کشتی بینجامد. خادم همواره گفته تا زمانی که امکانش باشد و اجازه دهند در کشتی خواهد ماند و فعالیت خواهد کرد و هر زمان احساس کند این بستر مهیا نیست، از این عرصه میرود.
آیا جدیدی گزینه وزارت ورزش است؟
در شرایط کنونی و بعد از نتایجی که کشتی آزاد در رقابتهای جهانی ۲۰۱۷ فرانسه کسب کرد، اختلافات فدراسیون کشتی با برخی معاونان وزارت ورزش بیشتر شد. این در حالی است که بسیاری از افراد مطلع و صاحبنظر در عرصه کشتی بر این باورند که حضور عباسجدیدی در این شرایط در انتخابات فدراسیون کشتی به همین دلیل است و وی گزینه مورد حمایت وزارت ورزش است.
به هر حال برای رسیدن به پاسخ این ابهامات باید تا اواسط دیماه صبر کرد تا دید چه کسی سکان ریاست فدراسیون کشتی برای ۴ سال آینده را در دست میگیرد.
حمیدبنیتمیم، احدپازاج، محمدرضاتوپچی، عباسجدیدی، عبدا…چمنگلی، رسولخادم، امینرشیدلمیر، بهمنصفری، نقیکلانتری و خسروزمانی، ۱۰ کاندیدای ریاست فدراسیون کشتی هستند که البته تأیید نهایی صلاحیت آنها به زودی از سوی وزارت ورزش صورت خواهد گرفت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.