کرباسیان تأکید کرد نقش مؤثر مطبوعات در انعکاس ظرفیتهای معادن و صنایع معدنی رییس هیأت عامل و مدیران ایمیدرو در دیداری با مدیران مؤسسه فرهنگی مطبوعاتی ایران، بر نقش مؤثر مطبوعات در انعکاس ظرفیتهای معدن و صنایع معدنی کشور تأکید کرد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی ایمیدرو، مهدیکرباسیان با حضور در مؤسسه مطبوعاتی […]
کرباسیان تأکید کرد
نقش مؤثر مطبوعات در انعکاس ظرفیتهای معادن و صنایع معدنی
رییس هیأت عامل و مدیران ایمیدرو در دیداری با مدیران مؤسسه فرهنگی مطبوعاتی ایران، بر نقش مؤثر مطبوعات در انعکاس ظرفیتهای معدن و صنایع معدنی کشور تأکید کرد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی ایمیدرو، مهدیکرباسیان با حضور در مؤسسه مطبوعاتی ایران گفت: با توجه به تأکید مقاممعظمرهبری، رییسجمهور و هیأت دولت بر اقتصاد مقاومتی؛ میتوان از حوزه معدن و صنایع معدنی به عنوان مصداق بارز اقتصاد مقاومتی نام برد.
وی ادامهداد: کشور طی سالهای گذشته با مشکلات متعددی روبهرو شد و با علم به اینکه مواضع ایران برپایه استقلال است؛ باید استفاده درست از منابع خدادادی را در اولویت قرارداد.
رییس هیأت عامل ایمیدرو گفت: حوزه معدن و صنایع معدنی از جمله حوزههایی است که نیاز به حمایت دارد. همواره سایه نفت و گاز در اقتصاد کشور پررنگ بوده و درآمد کشور از این حوزه بهدست آمده است؛ اما به موازات این حوزه باید توجه ویژهای به بخش با ظرفیت معدن صنایع معدنی داشت.
وی افزود: در اواخر دولت دهم به سازمانهای توسعه همچون ایمیدرو و ایدرو ضربات سختی وارد شد و مسؤولان وقت به اسم خصوصیسازی تصمیمات نادرستی اتخاذ و این مجموعهها را وارد بحرانهای مالی کردند.
کرباسیان با بیان اینکه در دولت یازدهم و ابتدای دولت دوزادهم رویدادهای مثبتی اتفاق افتاد، اظهارکرد: رییسجمهور در هر دو دوره دولت در مجلسشورایاسلامی بر اهمیت حوزه معدن و ظرفیتهای غنی این حوزه اشاره داشت و همچنین وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز نخستین روزکاری خود را به تشکیل جلسه با مسؤولان معدنی اختصاص داد که این موضوع خود نشاندهنده اهمیت این حوزه در اقتصاد کشورمان است.
وی با اشاره به سیاستهای دیگر کشورها در قبال حوزه معدن اعلام کرد: ۲۵ سال قبل موادمعدنی بین ۸تا۱۲ درصد در اقتصاد کشور چین نقش داشته است. اما در مدت دو دهه گذشته ۵۰ درصد تولید و مصرف دنیا در زمینه موادمعدنی در اختیار چین قرار گرفت.
کرباسیان افزود: در سال ۲۰۱۵ میزان مصرف فولاد چین کاهش یافت و بحران سختی در دنیا اتفاق افتاد. دلیل آن این بود که یک میلیارد و ۶۰۰ هزار تن فولاد در دنیا تولید میشود که ۸۰۰ میلیون تن از این رقم را چین تولید میکند.
رییس هیأت عامل ایمیدرو تأکیدکرد: این نوع الگوها نشان میدهد که در صورت ایجاد زیرساختهای لازم در حوزه معدن و صنایع معدنی امکان ایجاد جهش و توسعه در اقتصاد را دارد.
وی با اشاره به رابطه بسیار نزدیک ایمیدرو و بخش خصوصی در راستای سیاستهای دولت و اصل ۴۴ قانون اساسی، گفت: انجمنهای معدن و صنایع معدنی ظرف ۴ سال گذشته رشد قابل توجهی داشتند و در این حوزه به خودباوری رسیدهاند.
وی با تأکید بر اطلاعرسانی توانمندهای تشکلهای بخش خصوصی توسط رسانهها ادامه داد: امیدواریم روند حمایت از این حوزه توسط مطبوعات به خصوص روزنامه ایران تداوم داشته باشد تا مسیر دستیابی به اهداف چشمانداز تسهیل شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.