پیوست خدمات ماهوارهای تدوین شد اعطای پروانه اپراتور ماهوارهای به بخش خصوصی رییس سازمان فضایی ایران از تدوین پیوست فنی راهاندازی اپراتور ماهوارهای در کشور مطابق با مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات خبر داد. محسنبهرامی در گفتوگو با مهر، در مورد کلیات صدور مجوز و نحوه فعالیت اپراتور ماهوارهای در کشور که از سوی کمیسیون […]
پیوست خدمات ماهوارهای تدوین شد
اعطای پروانه اپراتور ماهوارهای به بخش خصوصی
رییس سازمان فضایی ایران از تدوین پیوست فنی راهاندازی اپراتور ماهوارهای در کشور مطابق با مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات خبر داد.
محسنبهرامی در گفتوگو با مهر، در مورد کلیات صدور مجوز و نحوه فعالیت اپراتور ماهوارهای در کشور که از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسیده است، اظهارداشت: این مصوبه پیرو همکاری و هماهنگی سازمان فضایی ایران با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تدوین شده است.
وی از محول شدن وظیفه تدوین پیوست فنی راهاندازی اپراتور ماهوارهای در کشور به سازمان فضایی ایران، مطابق با مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، خبر داد و گفت: از آنجایی که این مصوبه به صورت کلی تدوین شده، نیاز است که یکسری آییننامههایی برای کاربردی کردن آن بهکار گرفته شود.
معاون وزیر ارتباطات خاطرنشانکرد: هماکنون پیوست فنی استفاده از خدمات ماهوارهای از سوی سازمان فضایی نهایی شده و به سازمان تنظیم مقررات ارایه خواهد شد که امیدواریم تا پایان سال نهایی شود.
رییس سازمان فضایی ایران با بیان اینکه در این آییننامه جزییات نحوه فعالیت اپراتور ماهوارهای در کشور، دیده شده است، افزود: مطابق با این آییننامه، راه برای ورود بخش خصوصی به صحنه ماهوارهداری، ماهوارهگردانی و ارایه خدمات ماهوارهای در کشور باز شده است.
وی گفت: طبق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، اپراتور ماهوارهای باید تا ۱۰ سال دیگر، در موقعیت مداری ایران، خدمات ارایه دهد.
بهرامی با بیان اینکه با ابلاغ این مصوبه، اپراتور ماهوارهای میتواند نسبت به طراحی و ساخت ماهواره اقدام کند، گفت: این اپراتور میتواند در نقطه مداری ایران، ماهواره قرار دهد و یا اینکه میتواند براساس ضوابط سازمان فضایی ایران، خدمات ارایه داده و فعالیت داشته باشد.
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در جلسه شماره ۲۶۲ خود، با هدف توسعه و انسجام فعالیتهای بخش خصوصی در استفاده از ماهوارهها، حفظ و توسعه امتیازات مدار- فرکانسی، تسریع در توسعه خدمات ماهوارهای درکشور از طریق اپراتور داخلی ماهوارهای و حرکت در جهت حذف وابستگی کشور در حوزه ارتباطات ماهوارهای، کلیات و چارچوب حاکم بر صدور پروانه اپراتورهای ماهوارهای را تصویب کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.