مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور ۱۱۸۰ کیلومتر پروژه آزادراهی در قالب ۱۶ طرح در دست پیمانکاران راهسازی است در حال حاضر ۱۶ پروژه آزادراهی در ۱۰ محور به طول هزار و ۱۸۰ کیلومتر در دست اجراست. مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور گفت: در حال حاضر ۱۶ پروژه آزادراهی در […]
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور
۱۱۸۰ کیلومتر پروژه آزادراهی در قالب ۱۶ طرح در دست پیمانکاران راهسازی است
در حال حاضر ۱۶ پروژه آزادراهی در ۱۰ محور به طول هزار و ۱۸۰ کیلومتر در دست اجراست.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور گفت: در حال حاضر ۱۶ پروژه آزادراهی در ۱۰ محور به طول هزار و ۱۸۰ کیلومتر در دست پیمانکاران راهسازی است.
به گزارش تیننیوز، خیرا…خادمی در حاشیه بازدید از پروژه بهسازی محور هراز گفت: از ابتدای آغاز بهکار وزارت راه و شهرسازی در دولت یازدهم، یکی از برنامههای مهم و اولویتدار این وزارتخانه، ساماندهی محورهای منتهی به استانهای شمالی تعیین شد که براساس این برنامه، مقرر شد با توجه به معضلات ترافیکی در محورهای شمالی، ۶ پروژه به عنوان ساماندهی این محورها طراحی و اجرا شود.
او در توضیح این ۶ پروژه گفت: اولین پروژه، احداث بزرگراه قائمشهر – فیروزکوه بود که براساس آن، قرار شد این محور به صورت بزرگراه و چهارخطه از رودهن تا ساری اجرا شود.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور گفت: طول این محور ۱۸۵ کیلومتر از رودهن تا ساری تعریف شد که در حال حاضر، تنها ۳٫۵ کیلومتر از آن باقی مانده است. بخش عمده منطقه باقیمانده از ۴ خطه کردن بزرگراه قائمشهر-فیروزکوه در محدوده شهرهای شیرگاه و زیرآب است که شامل منازل و مغازههای واقع در مسیر پروژه میشود که برای تملک این واحدها، ۳۰ میلیارد تومان نیاز است و در صورت تأمین این مبلغ، پروژه ۴ بانده کردن محور قائمشهر – فیروزکوه تا پایان امسال به پایان خواهد رسید.
خادمی ادامهداد: کل این پروژه، ۵۲۰ میلیارد تومان هزینه در بردارد که در سال ۹۵، معادل ۱۲۰ میلیارد تومان و در سال ۹۴ صد میلیارد تومان برای احداث این بزرگراه هزینه شد.
اجرای ۵۵ کیلومتر از محور هراز به صورت چهارخطه
خادمی درباره محور هراز نیز گفت: محور دیگر، هراز است که ۴ بانده کردن آن از سال ۸۹ شروع شده بود و بخش عمده کار از سمت استان مازندران در حال انجام بود؛ ولی این پروژه به کندی انجام میشد؛ اما در دو سال اخیر، ۱۵ کیلومتر از محور را چهارخطه کردهایم که در مجموع، در حال حاضر ۵۵ کیلومتر از محور هراز چهارخطه است؛ اما به صورت منقطع طراحی شده است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور با بیان اینکه این محور از نظر گردشگری اهمیت زیادی دارد افزود: باقیمانده این مسیر شامل ۴۵ کیلومتر از جاهای سخت محور میشود که ۵۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل آن نیاز است. همچنین در این مسیر، ۱۸ کیلومتر تونل، ۳ کیلومتر پل خاص و ۳۳ کیلومتر دیوار حائل برای جلوگیری از ریزش کوهها با هزینه فراوانی ایجاد شده است؛ علت کندی کار نیز محدودیت یا توقف ساخت پروژه به دلیل پرخطر بودن و پرترافیک بودن این مسیر در تعطیلات یا آخرهفتهها است.
پیشرفت ۴۵ درصدی محور قزوین-الموت-تنکابن
معاون وزیر راه و شهرسازی یکی دیگر از محورهای منتهی به شمال را که از طرف شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در دست انجام است، محور قزوین-الموت-تنکابن عنوان کرد و گفت: ساخت این جاده که از محورهای جدید کشور به شمار میرود، با ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام بوده و برای تکمیل آن، ۲۰ کیلومتر تونل باید ساخته شود، ضمن اینکه هزار میلیارد تومان مبلغ به عنوان هزینه اجرای پروژه برای تکمیل آن نیاز داریم؛ در عین حال سرعت استاندارد در این محور ۹۰ کیلومتر بر ساعت تعیین شده است.
خادمی درباره محور قزوین-رشت تأکیدکرد: ساخت این محور به صورت آزادراه و به طول ۱۳۸ کیلومتر طراحی شده بود که در ابتدای دولت یازدهم، تنها ۱۱ کیلومتر آن باقی مانده بود، اما همین ۱۱ کیلومتر به علت سختی کار در منطقه منجیل، هزینهای معادل ساخت کل پروژه را شامل میشد. به همین دلیل، به علت سختی کار این ۱۱ کیلومتر را به دو مرحله تقسیم کردیم و اولویت ما، ساخت مرحله اول به طول ۳٫۲ کیلومتر بود که این مرحله با ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه اجرایی شد؛ همچنین ۸ کیلومتر باقیمانده نیز، ۴۸۰ میلیارد تومان هزینه نیاز دارد و قرار است باند رفت این آزادراه از خارج شهر منجیل و باند برگشت از داخل رودبار و منجیل باشد تا مردم بتوانند محصولات خود را به مسافران عرضه کنند.
اسناد خزانه با سود سالانه ۸ درصد
معاون وزیر راه و شهرسازی در بخش دیگری از اظهارات خود درباره محور هراز تأکیدکرد: از راندمان کار راضی نیستم، اگرچه علت آن محدودیت منابع است که نمیتوانیم سرعت پیشرفت پروژه را بالا ببریم.
وی اظهارداشت: قرار است به مردم به جای تملک اراضی اسناد خزانه اسلامی بدهیم که سود سالیانه آن ۸ درصد بوده و تا حدودی مردم به فروش اراضی خود راغبتر شدهاند.
۱۰ هزار و ۱۸۰ کیلومتر پروژه آزادراهی در دست اجرا
خادمی با اشاره به اجرای ۱۶ پروژه آزادراهی در ۱۰ محور به طول هزار و ۱۸۰ کیلومتر در کل کشور ادامهداد: همچنین ساخت دو هزار و ۴۱۰ کیلومتر دیگر نیز در دست مطالعه داریم که با ساخت این آزادراهها، سهم آزادراه از کل جادههای کشور به دو درصد میرسد که بسیار کم است، به همین دلیل دولت مصوبه داده که بزرگراهها را به آزادراه تبدیل کنیم.
معاون وزیر راه در پاسخ به پرسشی درباره سرعت بتنریزی برای احداث رویه بتنی آزادراه تصریحکرد: در حال حاضر در آزاد راه اصفهان-شیراز روزانه به طول ۶۰۰ متر و به عرض ۸٫۹ متر و به ضخامت ۲۹ سانتیمتر عملیات بتنریزی انجام میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.