غذاهای سوخته و مایعات داغ در بروز سرطان مؤثر است

غذاهای سوخته و مایعات داغ در بروز سرطان مؤثر است  رییس اداره پیشگیری از سرطان وزارت بهداشت، گفت: غذاهای کبابی سوخته و غذاهای داغ و مایعات داغ در ایجاد سرطان مؤثرند. به گزارش مهر، علی‌قنبری‌مطلق‌بدر این زمینه اظهار داشت: در سال ۲۰۱۲ سالیانه ۱۴ میلیون مبتلا به سرطان در جهان داشتیم و در کشور ما […]

غذاهای سوخته و مایعات داغ در بروز سرطان مؤثر است

 رییس اداره پیشگیری از سرطان وزارت بهداشت، گفت: غذاهای کبابی سوخته و غذاهای داغ و مایعات داغ در ایجاد سرطان مؤثرند.

به گزارش مهر، علی‌قنبری‌مطلق‌بدر این زمینه اظهار داشت: در سال ۲۰۱۲ سالیانه ۱۴ میلیون مبتلا به سرطان در جهان داشتیم و در کشور ما بیش از ۱۰۰هزار سرطانی در سال به آمار سرطانی‌‌ها افزوده می‌شود ۵ سال پیش این آمار ۸۵ هزار نفر بود.

به گفته وی، با فعالیت بدنی مناسب و رژیم غذایی سالم می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش داد.

مطلق افزود: نوع مواد غذایی هم مهم است و کالری بالا در ایجاد سرطان نقش دارد به ویژه چربی‌های اشباع شده در ایجاد سرطان نقش دارند و غذاهای کبابی سوخته و غذاهای داغ و مایعات داغ در ایجاد سرطان مؤثرند.

 

وی با اشاره به عوامل محیطی مؤثر بر سرطان گفت: شیوه زندگی از نقش عوامل محیطی مهم‌تر است، مثلاً میزان مصرف انرژی در کشور ما دو برابر جهانی است و میزان تولید گاز CO2، ۷ برابر جهانی است و ما به لحاظ مصرف سوخت‌های فسیلی درصد بالاتری داریم.