معاون وزیر صنعت ۹۶ درصد بنگاههای کشور در قالب بنگاههای کوچک و متوسط فعالیت میکنند معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بر لزوم اهتمام به امر صادرات تأکید کرد و افزود: ۹۶ درصد بنگاههای کشور در قالب بنگاههای کوچک و متوسط فعالیت میکنند که ۹۳ درصد آنها را بنگاههای کوچک کمتر از ۵۰ نیروی کار […]
معاون وزیر صنعت
۹۶ درصد بنگاههای کشور در قالب بنگاههای کوچک و متوسط فعالیت میکنند
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بر لزوم اهتمام به امر صادرات تأکید کرد و افزود: ۹۶ درصد بنگاههای کشور در قالب بنگاههای کوچک و متوسط فعالیت میکنند که ۹۳ درصد آنها را بنگاههای کوچک کمتر از ۵۰ نیروی کار تشکیل داده و نیمی از آنها با ۱۰ نیروی کار فعالیت دارند.
به گزارش ایرنا، علییزدانی در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران افزود: بیش از ۸۰۰ هزار نیروی کار در شهرکهای صنعتی فعالیت دارند که یک سوم اشتغال صنعتی کشور را تشکیل میدهد.
وی تصریحکرد: بنگاههای کوچک و متوسط در ۷ ماه امسال بیش از یک میلیارد و ۹۰ میلیون دلار صادرات داشتند که مطابق برنامههای اقتصاد مقاومتی تا پایان امسال به دو میلیارد دلار افزون خواهد شد.
یزدانی ابراز امیدواری کرد با همراهی صندوق ضمانت صادرات و نظارت بیشتر بر بنگاهها بتوان به افزایش صادرات بنگاههای کوچک و متوسط همت گماشت.
به گفته معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، اکنون شرکتهای مدیریت صادرات در ۳۱ استان کشور شکل گرفته که تاکنون ۵۲شرکت صادراتی و ۶۴ کنسرسیوم صادراتی منبعث از خوشههای صنعتی شکل گرفته است که همه آنها با صندوق ضمانت صادرات ایران در ارتباط هستند.
در ادامه این مراسم، سیدکمالسیدعلی، مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران افزود: صنایع کوچک در جهان پیشران توسعه صنعتی هستند؛ موضوعی که در ایران نیز باید به آن توجه بیشتری انجام شود.
وی، تأمین مالی و پوشش ریسکها را دو بال صادرات معرفی کرد و گفت: با توجه به کوچک مقیاس بودن بنگاههای کوچک و متوسط، پوشش ریسک به منظور صادرات برای آنها از اهمیت بیشتری برخوردار است.
سیدعلی با اشاره به افزایش صادرات غیرنفتی از ۳ به ۴۰ میلیارد دلار طی سالهای ۸۰ تا ۹۵، نقش دستگاههای حمایتی در این افزایش صادراتی را چشمگیر عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، تفاهمنامه همکاری سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در راستای نیل به اهداف برنامه چشم انداز ۲۰ ساله کشور در بخش توسعه صادرات غیرنفتی بهویژه توسعه صادرات صنایع کوچک و متوسط به امضا رسید.
تهیه و تدوین بسته ویژه حمایت از صادرات شرکتهای تولیدی کوچک و متوسط توسط صندوق، کمک به توسعه بازارهای خارجی کالا و مشارکت در تهیه بانک اطلاعاتی جامع صادرات صنایع کوچک و متوسط مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی، خوشههای کسب و کار، کنسرسیومهای صادراتی، شرکتهای مدیریت صادرات و… و کمک به ایجاد و توسعه شبکههای کسب و کار در سطح صنایع کوچک و متوسط با رویکرد صادرات از جمله مفاد این قرارداد است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.