سالانه ۳۰ تا ۴۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در کشور رخ می‌دهد

سالانه ۳۰ تا ۴۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در کشور رخ می‌دهد همچنین عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس‌شورای‌اسلامی تأکید دارد که فرار مالیاتی عامل ۳ ضعف به خصوص ضعف قوانین دارد. به گزارش خانه‌ملت، محمدرضا‌تابش با اشاره به این‌که سالانه ۳۰ تا ۴۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در کشور رخ می‌دهد، […]

سالانه ۳۰ تا ۴۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در کشور رخ می‌دهد

همچنین عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس‌شورای‌اسلامی تأکید دارد که فرار مالیاتی عامل ۳ ضعف به خصوص ضعف قوانین دارد.

به گزارش خانه‌ملت، محمدرضا‌تابش با اشاره به این‌که سالانه ۳۰ تا ۴۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در کشور رخ می‌دهد، اظهارداشت: ریشه فرار مالیاتی در کشور را می‌توان در ضعف قوانین و وجود روزنه‌های فساد پیدا کرد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس‌شورای‌اسلامی به راه‌حل مقابله با فرار مالیاتی اشاره کرد، بیان‌داشت: سازمان امور مالیاتی با بررسی‌های دقیقی که انجام می‌دهد باید خلأ‌ها و ضعف‌های قانونی در مقابله با فرار مالیاتی را احصا کند.

نماینده مردم اردکان در مجلس دهم شورای اسلامی ادامه‌داد: از سوی دیگر کمیسیون اقتصادی مجلس نیز با بررسی ضعف‌های قانونی باید نسبت به رفع این خلأ‌ها اقدام کند.

وی تأکیدداشت: البته نهادهای نظارتی دیگر از جمله دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور باید نتایج نظارت خود را به مجلس ارایه دهند تا بتوانیم روزنه‌های که برای بروز فساد وجود دارد را کور کنیم.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس‌شورای‌اسلامی با بیان این‌که دلایل فرارمالیاتی را در ۳ موضوع می‌توان ریشه‌یابی کرد، گفت: در زمینه فرار مالیاتی با خلع قانونی، ضعف نظارتی و وجود روزنه‌های فساد روبه‌رو هستیم که باید نهادهای نظارتی خلأ‌ها را احصا و اعلام کنند تا بتوان در مجلس آنها را رفع کرد.

اعتراض کمیسیون اقتصادی به نحوه عملکرد سازمان مالیاتی درباره تراکنش‌های بانکی

همچنین رییس کمیسیون اقتصادی مجلس در نامه‌ای به وزیر اقتصاد بر ضرورت تعیین تکلیف وضعیت تراکنش‌های مشکوک بانکی تأکید کرد.

محمدرضاپورابراهیمی‌داورانی در خصوص تراکنش‌های مشکوک بانکی گفت: در تاریخ ۵ مهرماه سال‌جاری، نامه‌ای در خصوص تعیین تکلیف وضعیت تراکنش‌های بانکی به وزیر امور اقتصادی و دارایی ارسال شد تا از طریق سازمان امور مالیاتی اقدامات لازم صورت گیرد.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس‌شورای‌اسلامی افزود: براساس بررسی‌های انجام شده و گزارش‌های ارسالی در خصوص تراکنش‌های بانکی که مشکوک محسوب می‌شوند حدود ۷۰ درصد از این تراکنش‌ها به کسانی ارتباط دارد که فاقد هویت کد اقتصادی هستند.

ضرورت رعایت ملاحظات درباره تراکنش بانکی فعالان واقعی اقتصاد

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس‌شورای‌اسلامی ادامه‌داد: ۷۰ درصد کسانی که از اتاق تعاون و اصناف مجوز انجام فعالیت اقتصادی ندارند و تراکنش‌های بانکی مشکوک انجام داده‌اند فعال اقتصادی محسوب نمی‌شوند، بنابراین اگر وزارت اقتصاد و سازمان امور مالیاتی هر اقدامی در این خصوص انجام دهد مورد حمایت کمیسیون اقتصادی مجلس است اما باید در خصوص تراکنش‌های فعالان واقعی اقتصادی باید براساس قانون، ابلاغ‌ها و ملاحظاتی انجام می‌شد که انجام نشده است.

 

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس‌شورای‌اسلامی با اشاره به اعتراض کمیسیون اقتصادی به نحوه عملکرد سازمان مالیاتی درباره تراکنش‌های بانکی یادآورشد: مقرر شد درباره تعیین تکلیف وضعیت تراکنش‌های بانکی نشست مشترک کمیسیون اقتصادی با تقوی‌نژاد، رییس سازمان امور مالیاتی و نمایندگان بخش خصوصی و اتاق اصناف برگزار شود و نتیجه نهایی به فعالان اقتصادی اعلام شود.