تسلیحات ایران مثل همه کشورهای دنیاست

رییس‌جمهور تسلیحات ایران  مثل همه کشورهای دنیاست رییس‌جمهور تأکیدکرد: کسی نمی‌تواند راجع به قدرت نظامی کشور ما حرفی بزند. به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین‌حسن‌روحانی در همایش بزرگداشت چهلمین سالگرد شهادت حاج سیدمصطفی‌خمینی در محل سالن اجلاس سران تهران، اظهارکرد: راجع به تسلیحات ایران خیلی به حرف‌‌ها گوش نکنید. تسلیحات ایران هم مثل همه کشورهای دنیاست. ما […]

رییس‌جمهور

تسلیحات ایران  مثل همه کشورهای دنیاست

رییس‌جمهور تأکیدکرد: کسی نمی‌تواند راجع به قدرت نظامی کشور ما حرفی بزند.

به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین‌حسن‌روحانی در همایش بزرگداشت چهلمین سالگرد شهادت حاج سیدمصطفی‌خمینی در محل سالن اجلاس سران تهران، اظهارکرد: راجع به تسلیحات ایران خیلی به حرف‌‌ها گوش نکنید. تسلیحات ایران هم مثل همه کشورهای دنیاست. ما مقررات بین‌المللی داریم و در قانون اساسی هم داریم که نیروی نظامی ما باید بازدارنده باشد و چیز دیگری هم نمی‌خواهیم.

وی ادامه‌داد: ما در شرایط مبادا دفاع مؤثر انجام خواهیم داد و کسی نمی‌تواند راجع به قدرت نظامی کشور ما که بر مبنای قانون اساسی و دکترین دفاعی است، حرفی بزند. بعضی‌‌ها که می‌خواهند با ما حرف بزنند تشریف بیاورند تا ببینیم چه کسی ضرر می‌کند. ما از آنها سؤال می‌کنیم؛ وقتی در مقابل متجاوز می‌جنگیدیم آیا به ما اسلحه دادید یا به متجاوز؟ یا می‌پرسیم در شرایطی که مردم ما زیر بمباران موشک‌های دشمن بودند آیا آنها حاضر شدند به ما سلاح پدافندی بدهند؟

روحانی در ادامه خاطرنشان‌کرد: در زمان جنگ ما یک توپ ضد هوایی ساخت اروپا را که آنها متعهد به تعمیر آن بودند، به آنجا فرستادیم و نه تنها گفتند تعمیر نمی‌کنیم، بلکه گفتند نمی‌توانیم به شما برگردانیم چون در شرایط جنگ هستیم. آیا آنها می‌خواهند راجع به تسلیحات ما حرف بزنند؟ اتفاقاً ما خیلی حرف داریم.

رییس دولت دوازدهم در ادامه تأکیدکرد: ما در برابر تهمت‌‌ها و پرونده‌ها ایستادیم و بسیاری از تحریم‌ها را برداشیم. دیدید دیروز رییس‌جمهور آمریکا گفت که اروپایی‌‌ها می‌گویند در همکاری با ایران منفعت داریم و آمریکا تنها جلوی ایران می‌ایستد. لحن و بیان رییس‌جمهور آمریکا را ببینید که نشان‌دهنده این است ملت ما مسیر و راه درست را انتخاب کرده است.

رییس دولت تدبیر و امید همچنین بیان‌کرد: کی سراغ دارید، رییس‌جمهور آمریکا حرف بزند و تمام دنیا با آن مخالفت کنند؟ به جز ۳یا ۴ کشور کوچک و یک رژیم جعلی که از حرف و راه آمریکا حمایت کردند. در درون آمریکا هم نظرسنجی‌‌ها همین را می‌گوید، ‌پس ما نباید بگذاریم اعتماد بین مردم و حاکمیت صدمه بخورد. دولت، قوه مقننه، قوه قضاییه، نیروهای مسلح و در رأس آن رهبری همه با هم حاکمیت کشور هستیم و فکر نکنیم اگر به بخشی لطمه زدیم بخش دیگر تقویت می‌شود، بلکه همه حاکمیت فرو می‌ریزد.

وی اضافه‌کرد: نگذاریم سرمایه اجتماعی لطمه ببیند. اگر اشکالی کوچکی هست بزرگ نکنیم. رسانه‌های بیگانه دشمنی خودشان را نشان می‌دهند اما رسانه‌های داخلی باید وظیفه سنگین خود را حفظ کنند و به مردم اعتماد به نظام را بدهند. هر قدمی برای اعتماد، خدمت به ملت و کشور است و هر قدمی برای عدم اعتماد کشور را در معرض خطر قرار می‌دهد.

رییس‌جمهور با بیان این‌که نباید امید مردم را خدشه‌دار کنیم، اظهارکرد: باید امید به آینده داشته باشیم. مسیر ما درست و دقیق بوده و از هیاهوی این و آن نباید باکی داشته باشیم. ما یک توافقنامه بین‌المللی داریم و حتی دولت جدید آمریکا بعد از ۱۰ ماه که هر روز می‌گوید این بد‌ترین توافق تاریخ است، هنوز نتوانسته با این توافق کاری کند. این نشان‌دهنده عظمت ملت ایران، ‌دیپلمات‌‌ها و نیروهای مقتدر ایرانی است.

رییس‌جمهور با اشاره به تلاش‌ها برای پیروزی نهضت اسلامی یادآورشد: وقتی نهضت اسلامی در جریان بود فراز و نشیب داشت. سال‌های ۴۸ و ۴۹ نهضت فراز نبود و مشکلات فراوان بود و سال‌های ۵۵ و ۵۶ شرایط مقداری آسان‌تر شده بود، اما در سراسر کشور یک خفقانی حاکم بود. نام، تصویر، عکس، نوار، رساله و نوشته‌های امام(ره) از قبیل کتاب حکومت اسلامی ممنوع بود و برای پخش رساله امام روی جلد نام یکی دیگر از مراجع را می‌زدند. فکر کردند با این کار امام در جامعه فراموش شده، اما نمی‌فهمیدند همه این اقدامات اثر معکوس دارد.

وی ادامه‌داد: مردم دلداده نهضت اسلامی و رهبری آن بودند و اینگونه اعمال کودکانه در مسیر و راه مردم تأثیری نمی‌گذاشت. سال ۵۶ خبر شهادت حاج‌آقا‌مصطفی واقعاً جامعه ایران را تکان داد. اولاً باورکردنی نبود و فکر می‌کردیم شایعه است. ثانیاً این خبر مردم را عصبانی کرد. من به این‌که شهادت یا رحلت بوده کاری ندارم، ‌ولی برداشت مردم این بود که ایشان را شهید کرده‌اند. مردم احساس می‌کردند رژیم کاری برخلاف اراده مردم کرده است و وقتی مردم به صحنه آمدند همه ترس‌‌ها را کنار گذاشتند و هیچ‌کس دیگر نمی‌ترسید نام امام را ببرد. آن ترس فرو ریخت و اراده مردم ظهور و بروز پیدا کرد.

روحانی در ادامه خاطرنشان‌کرد: در مسجد ارگ و در مجلس یادبود هفتم حاج‌آقا‌مصطفی همه حضور داشتند. دانشگاهیان، مقامات سیاسی احزاب، علما، بزرگان‌، خطبا، فضلای حوزه و بازاریان، تمام مسجد و خیابان‌های اطراف را مالامال از جمعیت کرده بودند، آن هم در حالی‌که مردم نظامی‌‌ها را دیده بودند که آنجا را محاصره کرده‌اند، اما هیچ‌کس در دلش ترسی نبود.

 

رییس دولت دوازدهم اضافه‌کرد: ماجرای حاج‌آقا‌مصطفی یک طوفان عظیمی را در جامعه به وجود آورد. اگر این حادثه نبود نمی‌دانم این حرکت کی شروع می‌شد؟ اما این اتفاق باعث شد حوادث دی‌ماه قم، بهمن‌ماه تبریز و اتفاقات پیاپی در چهلم‌‌ها به صورت زنجیروار رژیم را در فشار نهایی قرار دهد. ظاهر بعضی امور دردناک و تحملش سخت است، اما در باطن ممکن است فرج و گشایشی برای جامعه داشته باشد.