سخنگوی اتحادیه صنف فروشندگان لوازم یدکی تداوم رکود مهمترین تهدید بازار قطعات یدکی سخنگوی اتحادیه صنف فروشندگان لوازم یدکی اتومبیل و ماشینآلات مهمترین مشکل و تهدید جدی بازار قطعات یدکی را تداوم جریان رکود اعلام کرد و گفت: متأسفانه افت شدید تقاضا و کسادی در بازار لوازم یدکی، مشکلات زیادی را برای فعالان و عرضهکنندگان […]
سخنگوی اتحادیه صنف فروشندگان لوازم یدکی
تداوم رکود مهمترین تهدید بازار قطعات یدکی
سخنگوی اتحادیه صنف فروشندگان لوازم یدکی اتومبیل و ماشینآلات مهمترین مشکل و تهدید جدی بازار قطعات یدکی را تداوم جریان رکود اعلام کرد و گفت: متأسفانه افت شدید تقاضا و کسادی در بازار لوازم یدکی، مشکلات زیادی را برای فعالان و عرضهکنندگان قطعات یدکی در بازار ایجاد کرده است.
سیدمهدیکاظمی در گفتوگو با خبر خودرو بخش مهمی از جریان رکود حاکم بر بازار را ناشی از اوضاع اقتصادی در کشور دانست و اظهارداشت: البته هماکنون اغلب صنوف با چنین مشکلی مواجه هستند اما به آینده بهتر بازار نیز امیدوارند.
وی اظهارداشت: امروز تنها ۵ درصد از فعالان بازار قطعات یدکی که سرمایه، موقعیت و برند بهتری را عرضه میکنند نسبت به سایر فعالان از اوضاع و شرایط مناسبتری در بازار برخوردارند.
وی تأکیدکرد: متأسفانه نزدیک به ۹۵ درصد از فعالان بازار قطعات یدکی در شرایط بسیار سختی به لحاظ فروش قرار دارند.
وی همچنین با توجه به افت فروش و رکود در بازار لوازم یدکی، بخشی از جریان کنونی تقاضا در بازار را ناشی از افزایش فعالان در این صنف دانست و اظهارداشت: عدم تعادل در بازار عرضه و تقاضا بخش مهمی از مشکل ایجاد شده در بازار است بهطوری که هماکنون عرضه در بازار بسیار زیاد اما تقاضا بسیار محدود است.
وی با اشاره به عضویت ۱۰ هزار نفر در اتحادیه لوازم یدکی تهران، گفت: قطعاً وجود این تعداد فروشگاه در سطح تهران در روند فروش تأثیر داشته است در حالی که اگر این میزان به ۶ هزار عضو تنزل مییافت، قطعاً صنف لوازم یدکی بیشترین فروش را در میان سایر اصناف داشت.
سخنگوی اتحادیه صنف فروشندگان لوازم یدکی خودرو در ادامه با توجه به ادعای سهم بالای ۶۰ درصدی قطعات یدکی تقلبی و بیکیفیت در بازار، این اظهارات را دور از واقعیت و انصاف دانست و اظهارداشت: هماکنون سهم قطعات تقلبی و بیکیفیت در بازار به ۲۰ درصد افزایش یافته و عمده این قطعات وارداتی است.
کاظمی با اشاره به حجم بالای قطعات یدکی در بازار گفت: در شرایطی که بهطور میلیاردی قطعات یدکی در فروشگاهها و انبار وجود دارد چنانچه بالای ۶۰ درصد آنها بیکیفیت باشد، مطمئناً اعتراض شدید مصرفکنندگان را به دنبال خواهد داشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.