تحقیق و تفحص از شرکت دخانیات در مورد بررسی کاهش تولیدات

تحقیق و تفحص از شرکت دخانیات در مورد بررسی کاهش تولیدات سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس‌شورای‌اسلامی، گفت: بحث اصلی تحقیق و تفحص در خصوص نزول میزان تولید شرکت دخانیات از ۷۰ میلیارد نخ سیگار به ۱۰ میلیارد بود. به گزارش خانه‌ملت، سعیدباستانی در تشریح نشست پیش از ظهر کمیسیون صنایع و معادن مجلس با […]

تحقیق و تفحص از شرکت دخانیات در مورد بررسی کاهش تولیدات

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس‌شورای‌اسلامی، گفت: بحث اصلی تحقیق و تفحص در خصوص نزول میزان تولید شرکت دخانیات از ۷۰ میلیارد نخ سیگار به ۱۰ میلیارد بود.

به گزارش خانه‌ملت، سعیدباستانی در تشریح نشست پیش از ظهر کمیسیون صنایع و معادن مجلس با حضور وزیر کار، تعاون و رفاه امور اجتماعی، اظهارداشت: امروز کمیسیون صنایع و معادن میزبان وزیر کار تعاون و رفاه امور اجتماعی بود که سؤالاتی از ایشان توسط محمدرضاپورابراهیمی، نادرقاضی‌پور و همایون‌یوسفی مطرح شد.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس‌شورای‌اسلامی با بیان این‌که تنها قاضی‌پور بعد از پاسخ وزیر به سؤالات او قانع نشد، گفت: مقرر شد تا جلساتی را با وزیر محترم در این خصوص برگزار کنند و همچنین در خصوص مابقی سؤالات نیز مقرر شد تا با برگزاری جلسه‌ای موارد را بررسی کنند و در صورت قانع نشدن نمایندگان سؤالات به صحن علنی مجلس‌شورای‌اسلامی بازگردانده شود.

نماینده مردم تربت‌حیدریه، مه‌ولات، زاوه در مجلس‌شورای‌اسلامی در خصوص سؤالات نمایندگان، اظهارداشت: سؤال پورابراهیمی در خصوص فعالیت معدن زغال‌سنگ کرمان سؤال داشتند، امیری‌خامکانی در رابطه با صندوق فولاد و صنعت زغال‌سنگ سؤال کردند، سؤال یوسفی در رابطه با شرکت فولاد اکسین اهواز و خطر ورشکستگی این مجموعه طرح سؤال کردند و سؤال قاضی‌پور در خصوص وضعیت بحرانی ذوب‌آهن اصفهان و هلدینگ سیمان سؤالاتی طرح کردند که قانع نشدند و منجر به برگزاری جلساتی با وزیر شد که در صورت قانع نشدن سؤالات به صحن علنی مجلس ارایه می‌شود.

وی با اشاره به این‌که بخشی دیگر از این جلسه در خصوص بحث تحقیق و تفحص از شرکت دخانیات بود، ادامه‌داد: برخی ایرادات را بر شرکت دخانیات وارد می‌دانند، تحقیق و تفحص به منظور رصدکردن شرایط داخلی مجموعه است که از دل آن پیشنهادهای کمک‌کننده برای رفع مشکلات خارج می‌شود، همچنین باعث می‌شود تا مشکلات آن مجموعه را حل کنند مشکلاتی که از طرف مجلس‌شورای‌اسلامی قابلیت حل و پیگیری داشته باشد.

 وی با تأکید بر این‌که این موضوع منجر به این شد تا طراح سؤال به شرکت دخانیات مراجعه کند و بعد از برگزاری جلسات و به نتیجه نرسیدن برای کسب یک راه‌حل مناسب، مجدداً در قالب تحقیق و تفحص بازگردانده شود، بیان‌کرد: بحث اصلی این تحقیق و تفحص در خصوص نزول میزان تولید شرکت دخانیات از ۷۰ میلیارد نخ سیگار به ۱۰ میلیارد بود.

 

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن در پایان خاطرنشان‌کرد: این شرکت با برخی شرکت‌ها قراردادهایی را منعقد کرده است که تحقیق و تفحص در رابطه با نوع قرارداد‌ها و وضعیت کارکنان این مجموعه است و عمده مبحث تحقیق و تفحص در خصوص مسایل قرارداد شرکت دخانیات است.